Приятели от САЩ, Испания, Индия, Австралия и България, както и работещи в Европейската комисия и Световната банка, се събраха в събота в столичната църква "Света Параскева". Поводът - църковният брак на транспортния министър Николина Ангелкова с любимия Христо, съобщава „24 часа".
Първата жена, начело на транспортното министерство, вече носи неговата фамилия, тъй като гражданският им брак бил преди няколко месеца в по-тесен семеен кръг.
Както вече 24rodopi.com писа, служебният транспортен министър е от Кърджали. Николина Ангелкова е дъщеря на собственика на пътно-строителната фирма „Графит комерс" Панайот Панайотов.
Църковната сватба и партито с гостите били планирана от двамата преди около 10 месеца, разказаха близки на министъра.
Николина и Христо се запознали преди 5 г. в Бостън, когато и двамата карали курс в "Харвард бизнес скул". Тя - по програмата за ръководни кадри "Развитие на лидерските умения", а той по управление и мениджмънт. От Харвард са и познанствата им с гостите, дошли у нас за церемонията. Сред тях бе и атрактивна индийка, облечена в екзотично сари.
Христо Ангелков се занимава с бизнес с недвижими имоти. Двамата имат дъщеричка Далия, на 6 месеца. Докато мама е заета, тя се радва на грижите на неговите и нейните родители, на които младоженците са много благодарни.
Тържеството в събота вечерта беше много стилно, присъстваха и колеги на булката от транспортното министерство, казват нейни близки. Кумували им семейни приятели. Разбира се, валели и поздравления от колегите от служебния кабинет.
Дъщерята Далия вероятно пак ще бъде при баба и дядо, тъй като министър Николина Ангелкова продължава с инспекциите по страната - този път ще провери състоянието на жп отсечката Пловдив-Бургас.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/14 22:49

    горчиво

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/8/14 23:13

    Хахахахахааааа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/14 08:00

    БУЛКАТА Е КАТО КУКЛИЧКА.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/14 09:34

    jivi i zdravi da sa mladoto semeystvo,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/14 10:56

    Красива булка, а младоженеца ми прилича много на един зевзек от Биг Брадър. Мисля, че беше от Ямбол...Казвам само, че прилича, а не казвам, че е той е или синът му...
    И двамата да са живи и здрави. Доколкото разбрах имат шест месечна дъщеричка Дая, затова няма да им пожелавам люлка. Бъдете живи и здрави, и все така щастливи!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/14 11:58

    chestito, da sa zdravi i stastlivi i dano da imat oste pone 9-10 deca!

    ОтговорИзтриване
  7. Булката знаеше ли ли какво я очакваше след сватбата ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/14 21:51

    Младоженеца много прилича на Недялко от град Ямбол (((от Биг Брадър)))

    ОтговорИзтриване
  9. Да не е бащата на Недялко ?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/8/14 14:10

    Ami prosti turzi

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/8/14 20:31

    нИделко Али съм

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/8/14 21:01

    Али не се майтапи. По е възможно да е син на нИделко хахахаха страшно прилича на НиДЯЛко от Биг Брадър хахахахахаха Али много здраве имаш от АмеТ

    ОтговорИзтриване
  13. СТЕФАНИЯ АНГЕЛАКОВА26/8/14 21:59

    СТИГА СТЕ НИ НАТРАПВАЛИ ТАЗИ ДЖОФРА-БАБА ЯГА!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/8/14 14:05

    Не нужен пияр .С това се цели да се докаже че е била 21 дни н Харвърд .
    Смешно е .Нали?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.