LED светлинна терапия (PDT – Photo Dynamic Therapy), апарат за успокояващ и релаксиращ масаж на краката, вендузотерапия, козметични процедури за лице и тяло, фризьорски услуги,  солариум. Не, не е нужно да пътувате до някой голям град, за да се подложите на някоя от тези процедури. Всичко изброено до тук се предлага в сърцето на Момчилград, в новооткрития Beauty salon Jasmin. Салонът за красота се намира в улица „Момчил войвода“ 1, в центъра на града.
За всички дами, независимо от възрастта, които държат на перфектния си външен вид, собствениците на салона са осигурили апарат от най-модерно поколение за високо ефективен и безболезнен метод за лечение на кожни проблеми и подмладяване. Той се осъществява посредством взамодействие на светлината, доставена чрез светодиоди LED – Light Emitting Diodes с епидермиса, предизвиквайки био-стимулация на клетъчните рецептори. Тя предлага един напълно естествен, неинвазивен метод за подмладяване на кожата, чрез засилване на естественото обновяване и регенерация на клетките.
Няма да съжалявате и ако си подарите изящен масаж на ходилата и глезените с апарат,  който използва 3D масажна технология. Апаратът прави фокусиран масаж, което работи перфектно за стимулиране на нервните центрове в ходилата.
Козметичните процедури за лице (почистване на лице, четков пилинг, дарсонвал, диамантено микродермабразио, биолифтинг, радиочестотен лифтинг, безиглена мезотерапия, криотерапия), вендузотерапията при настинки, оформяне, боядисване на вежди, кола маска на различни зони на лицето и тялото, фризьорските услуги в Beauty salon Jasmin са на изключително достъпни цени. 
Ако държите на изрядния тен пък, възползвайте се от мощния турбо солариум. В началото на месеца на абитуриентските балове и на лятото, подготовката на кожата за горещите слънчеви лъчи е повече от задължителна.
А през месец май… Май е месецът на абитуриентите и в Beauty salon Jasmin има уникални предложения за тях.
По-красивите абитуриентки излизат от Beauty salon Jasmin - това казват самите красиви зрелостнички.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.