„Ти що ходиш към кенефа, а?!”, били думите на ромите преди да смажат от бой Стайко Иванов. Кърджалиецът викал за помощ. През решетките надзиратели го видели целия в кръв и едва тогава се намесили. Биячите също са от Кърджали. В килията на Човека-птица са 20 души, от които 19 са роми.
Както първи 24rodopi.com писа, един от най-известните затворници в България е бил пребит в затвора в Пазарджик. Той е настанен в лечебница, а Министерството на правосъдието е започнало проверка по случая. Уведомена е и районната прокуратура в града. От Правосъдното министерство са посочили на Стайко да подаде молба за преместване в затвора в Пловдив.
Всичко по темата – в новия брой на „Родопи voice
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/4/18 10:05

    Кажете им имената на тези кърджалийски мангали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/4/18 10:06

    от 20 човека., 19 мангали в килията.Това е ясен показател,че престъпността в България е предимно от циганите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/4/18 21:56

    Даите им имената живи ще ги дерем тези миризливковци

    ОтговорИзтриване
  4. Само не ми е ясно защо не се публикува първоя ми коментар . Какво не се хареса на редакторите . Че има още хора които познават Стайко ли ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/4/18 21:51

    Много е лесно да си анонимен

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.