Водното огледало ще стане арена на изключително атрактивни демонстрации от страна на най-добрите състезатели в България и чужбина във водомоторните спортове. В края на юни в Кърджали ще си дадат среща майсторите в управлението на скутери и джетове, съобщи кметът Хасан Азис. Освен от нашата страна, ще дойдат да покажат уменията си състезатели от Гърция, Румъния и Казахстан.
Вече са проведени разговори с представители на различни клубове по водомоторен спорт.
Целта е да бъде сътворено най-голямото водно шоу в България и на Балканите. Планирани са и ефектни изпълнения с флай бордове. С тях маниаци ще покажат как се „излита” от повърхността на водата.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/18 19:51

    Супер но трябва да се изчисти батака че предишния път беше ужасно ..но и сега няма да е китка с тези кървища кадето ги показахте

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/18 20:17

    ПРЕКРАСНО НОО ...ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ В ВОДАТА ТРЯБВА ДА Я СМЕНЯТ ТОГАВА ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ ИМАШЕ ПАМПЕРСИ И ТЕМПОДОБНИ БОКЛУЦИ ...ИНАЧЕ КАТО ИДЕЯ Е МНОГО ДОБРЕ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/3/18 07:21

    ВЪВ ВОДАТА? а миналият ден мъж и жена цигани минавайки през дървеният мост обръщайки се назад и какво видях, хвърлиха ботуши... ???, случаят е в неделя около 14:00 часа, това е положението, а и не само те, мнозина хвърлят, каквото им попадне във Водното огледало, явно отсъства възпитание при някои си ...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/3/18 09:10

    Ще има да бичат разлистени дънери, кютуци, чепове, смрад и мръсотия.

    ОтговорИзтриване
  5. 19/3/18 20:17 И не искат да я сменят тая вода, да му се не види!:))

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/3/18 18:20

    Светцкия кмет ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.