Нивото на язовир „Кърджали" е на 20 см от преливния ръб, водоемът не прелива и риск за населението и инфраструктурата по поречието на Арда няма, потвърди новината на 24rodopi.com областният управител Никола Чанев, след извършена от него проверка.
В момента и четирите турбини на ВЕЦ-а работят, информираха специалистите. Повишено е нивото на яз. „Студен кладенец" заради снеготопенето и дъждовете. Повод за тревога обаче няма, хората трябва да са спокойни, при висока вълна големите язовири от критичната инфраструктура преливат контролирано през преливниците, изтъкна Чанев.
Припомняме, че във вторник вътрешният министър Валентин Радев обяви пред медиите, че язовир „Кърджали" прелива. Проверка на 24rodopi.com тази сутрин пък установи, че водата е под преливното ниво.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/3/18 09:48

    mesto da mislite kak da ograbite naroda,gledaite si na rabotata.....no na koi im puka naroda

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/3/18 10:02

    Обаче тази вечер като завали ще напълни язовира пак

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/3/18 10:33

    Има ли някой който да не лъже в тази държава?На кой да вярваме,щом и министъра на МВР лъже ,значи в България няма на кой да се вярва.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/3/18 10:44

    До дупките по асФалта нито служители, нито полицаи виждаме. Не признават нарежданията на Вожда. ние ще снимаме и в социалните мрежи ще ги видят

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/3/18 10:46

    porednata pushilka

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/3/18 11:18

    Male male prestaveye 4e stenata se spuka kakvo 6te stane s kirdjali. Bsqka godina po zle hora nedeite investiraite v kirdjali....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/3/18 12:22

    Само покрай язовирите в Кърджалийско не трябва да се допуснат диверсанти,разни измислени инженери от крадливия катун софия...много добре се знаят за какво са били тези язовири....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/3/18 13:32

    Nikade ne pishete i otchitate v regionmediite proizvedenata i prodadena elenergia ot vodnite centrali v regiona, razhodi, prihodi...polzata ili zagubite za bg ikonomika v regiona?! Hepten hepten li vi operiraha sadarjanieto v glavite?!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/3/18 15:23

    До на женати дупката видях един полицай.Ходи снимай и качвай и ние да видим а и вожда да се радва.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/3/18 16:09

    А един палячо с фамилия Симеонов, заяви по телевизията, че язовира е собственост на общината!!!! Какво да чакаме от държава с такъв вицепремиер ? А отговарял за икономиката, енергетиката и за тоалетните по границите! АЗ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НА ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/3/18 20:39

    Вождове много индианци няма вече и шериф зи имаме но каубои няма годин Чанев

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/3/18 21:04

    Като знаем колко са компетентни всички министри, надали някой им вярва. Тоз министър дали изобщо знае изобщо къде е стената на язовира :)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.