Знае се, че „мадам” са бивши жрици на любовта минали в пенсия, но вече има по-различен профил на съдържателките на публични домове. Нова телевизия показа Улицата на проститутките в Брюксел, показани бяха българки, които работят като „мадам”. „Аз съм от Кърджали“, заяви една от тях.
Докато европейските чиновници коват директиви, момичета предимно от България и Румъния законно проституират. Кои са тези, на които момичетата казват „мадам”?
Те не са бивши проститутки, а нормално изглеждащи жени на средна или над средна възраст. Самите те твърдят, че са обикновени чистачки, въпреки че понякога службите се усъмняват в това. След операция в Тутракан се оказва, че българки са средното мениджърско ниво в бизнеса с жива плът.
Това е видимата част на организацията, а невидимата продължава да бъде сутеньорът, а най-високата част са ок. 60 души, които имат издаден лиценз, че имат право да ползват въпросните сгради за публични домове. Те са основно албанци с белгийско гражданство, посочва Нова тв. Предстои излъчването на Темата в две части.
Една "мадам" от Тутракан, 76-годишната Стефка, която стана известна при спецакция в града, разказва, че е пенсионирана банкова чиновничка. Работила на валутно гише, а последните 15 г. работи в Брюксел като "мадам". Казва, че не е знаела, че в Брюксел се предлагат такива неща.
"Аз нямах идея, че в центъра на Европа се предлагат такива неща. Става въпрос за улица Скот, на която момичета предлагат платени секс услуги", разказва тя. "Цялата улица е почти с българки", твърди друга. "Но от нашия град са над 20 жени", уточнява "мадам" от Тутракан.
"Работата не беше законна. Аз бях "мадам" от 2006-а до 2007-а, но официално бях чистачка. Разбрах, че ще работя като "мадам" едва, когато пристигнах там и бях шокирана. Исках да си тръгна, но така или иначе, останах.
Улица Скот се намира до гара Север в Брюксел. И докато Докато европейските чиновници коват директиви, момичета предимно от България и Румъния законно проституират.
"Тук се толерира проституцията и тук работят 110-120 "мадам" на улицата, но от нашия град са над 20 жени. Има "мадамки" от Стара Загора, Варна, Силистра, Кърджали, Шумен...Българките са най-много", казва  Стефка. По думите й на улицата има около 55-60 бара, в които работят общо към 300 момичета.
"Посрещаме клиентите, правим им кафенце и почистваме", разказва друга "мадам".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/2/18 09:53

    Hahahhahahhahahahha

    ОтговорИзтриване
  2. Aloooo redakciyata tazi deto se predstavya çee ot Kardjali e ot Asenovgrad kazva se FATME LICNO E POZNAVAM tazi JOFRA ALÇNA.

    ОтговорИзтриване
  3. Aloooo redakciyata tazi deto se predstavya çee ot Kardjali e ot Asenovgrad kazva se FATME LICNO E POZNAVAM tazi JOFRA ALÇNA.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/2/18 13:28

    Tazi dolna mrasna k...a deto se prestavya çee ot Kardjali e ot Asenovgrad FATMEEEEE.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/2/18 13:37

    Tazi darta jofra e ot Dolni Voden nee ot Kardjali kazva se Fatme.zasto petni imeto na kardjali.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/2/18 15:14

    мералая там ли работи

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/2/18 11:30

    Точно тия еврочоновници са им клиентите!!! Денем на работа мазни, любезни... Ама вечер/ нощем ела да видиш....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.