Община Кърджали отдава под наем паркинга зад хотел „България“ в центъра на града. Теренът за паркиране във вътрешния двор на хотела е с площ 300 кв. метра.
Общината ще проведе публичен търг с тайно наддаване за терена, отреден за търговска дейност, на 23 март. Началната месечна наемна цена е в размер на 210 лева, без включен ДДС, за срок от 5 години.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/2/18 18:51

    Има ли нужда въобще от търг...отсега се знае кой ще го стопанисва

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/2/18 19:54

    Браво на този кмет.В Кърджали няма гласност на тези неща

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/2/18 20:32

    Честито още от сега на сина на расим муса или дале али. Но каква е разликата между двамата никаква разбира се.Идва скоро Ердоган и правосъдието от Турция и тогава ше се оправите още малко ша ва търпим то се разбра.След терористите в Сирия е ред на икономическите терористи покрай Арда

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/2/18 21:39

    От даде на къде общината/....да нее собственик...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/2/18 09:47

    Да се даде и паркинга пред общината . Като граждани плащащи данъци не можем да паркираме никъде. За малък град като Кърджали е просто смешно! Как успяхте с тези разрешителни за строежи да го превърнете в мексикански квартал . Таланти!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/2/18 17:39

    Tova e manipulacia. Ne sa opisani broikite mesta i razmerite...lipsva druga vajna tehnicheska informacia, vreme, miasto, imena, adres, telefon, e-mail, fax za kontakt...prosto partizanski i haydushki sluhove...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/2/18 00:08

    Съвременнта мафия ще ти вземе своето а рентиерите си знаят работата.ДО РЕДАКЦИЯТА-ВРЕМЕ Е ДА МИ ПУСКАТЕ КОМЕНТАРИТЕ АКО НЕ СТЕ ДАНИСИВА МЕДИЯ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.