Подписки, молби и това е дереджето… 10 села чакат ремонт на път!

Дупка до дупка, кръпка върху кръпка и… мини езера, когато вали дъжд . В продължение на 20 километра! Това е асфалтовата тегоба за десет населени места, които използват пътя между Нановица и Момчилград.
Местните си спомнят, че асфалтът е от времето на Тодор Живков и тъжно добавят: Ние сме забравените хора!
„През лятото нямаме вода, през зимата нямаме и път. Колите се трошат, кара се на зиг-заг. Като слалом на Олимпиадата”, казват местните. Подписките и молбите са били отправяни към Общината и Агенция „Пътна инфраструктура”.
Кой какво каза за пътя – във видеото:

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/2/18 15:22

    30 години ДПС и започнахте да страдате по Живков! Сами да си направят изводите някои хора. Ако не беше бай Тошо и асфалт нямаше да имате

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/2/18 15:31

    ela da vidish ot godini v djebel kak e patishtata???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/2/18 15:43

    Срамота.Изпочупихме си колите.А И отгоре на това плащам и винетка за този път.Кмета много срамежлив ,Не иска да застава пред камерите.Ами да не беше кандидатствал за този пост.Вдигнете си задниците от тези удобни кресла и направете поне малко да си заслужите заплатите .
    А на хората предлагам на следващите избори всеки да направи своя НАКАЗАТЕЛЕН вот-да не гласува за никого.Нито ДПС нито ГЕРБ...никоя партия
    Няма нужда некадърни пионки.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/2/18 17:29

    Orajeen bg turizam?!...bombi, kurshumi, patroni, pushki, barut, mini, granati, raketi, olovo, gazpistovi, automati, topcheta, dupki, lokvi, kamanie, darve, trupove farkat...?!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/2/18 17:42

    Marzelivcite ot djebel da si snimat video na patistata, da go pusnat v neta i da berat paprat...ot harmanli, vidin, lom, vraca nema da doide nekoi da im gi snima za hubost...i da gi pohvali...:-)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/2/18 19:13

    Glasuvayte za DOST amına godumu ya

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/2/18 20:25

    ТО И В КЪРДЖАЛИ Е СЪЩОТО... НА МЕСТА СЕ ПОЛАГАТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ АСВАЛТ, ЗА ДА СЕ УСВОЯВАТ ПАРИ...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/2/18 21:41

    Нали гласувате за дпс от години ви обират дерат ви кожата осте по лошо сте става вав джебел сас тези упеавлуаващи всички станаха милионери сас васите избори вие ги направихте богати сас васите избори и сега се оплаквате че патищатат не били хубави след време няма да имате и патища

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/2/18 23:49

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/2/18 23:52

    Огнянов личиси че неси партиен кадър,Говориш и се обесняваш все едно че този път е на общината а не на АПИ тоест на държавата или на ГЕРП.Личисе че този пост си получил на готово от помашката квота или алианската без да си минал от партийната йерархия,Шефа на АПИ орхан и неговият началник не са направили една тоалетна през животаси какво чакате от тях.Ще чакате още 30 години.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/2/18 08:38

    Абе глупаци, пътя да не е на ДПС. Бат Ви Бойко и Първанов и другите не виждат ли пътя когато идват на лов. Да не говорим Лютви Местан колко пъти е бил. Защо не предприемат мерки. Пътя нали е държавен.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/2/18 09:03

    Cok guzel na afganistanskata asfaltova baza...;-)

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/2/18 09:06

    Radvaite se....otgore dupki....pod zemiata oste po-golemi dupki...blagodorodnite monarchicheski offshorni miliarderi koncesioneri vi ostavili golemi dupki, ve musulmanski bratia i sestri ... :-)

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/2/18 09:50

    Абе неграмотници научете се да пишете и тогава коментирайте

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/2/18 10:00

    АПИ наказват хората. Общината няма никаква вина. Къде е държавата.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/2/18 10:03

    Къде е Шюкрито, по цял ден обикаля селата в района и плаши хората с актове, Не вижда ли пътя нали е многознайкао. Къде е митко таксиджията да се обади на певката си от Кърджали или на оня будния областен управител да оправят пътя.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен23/2/18 10:37

    Как сте неграмотници? Пътя е общински,общината е Дпс,а вие сте гласували за Дпс,защо чакате Герб да ви направи пътя? Гласуваите за Дпс и гледайте как кметове и общински представители стават богати и как си пресвояват земи,а вашите майки и бащи са в мизерията зорлен седите неграмотни да ви плякат

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/2/18 11:15

    Неи в черноочене сме доволни от кмета нямаме нито една дупка.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен23/2/18 11:56

    Защо отправят подписки до общината за републикански път? Да ги адресират до Областно управление. За 24 часа ще им направят път като слънце.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/2/18 12:18

    Пътят е на държавата. Държавата не отпуска пари, защото в този район никой не сайдисва ГЕРБ. ГЕРБ ще отпусне пари, ако се позволи търга да спечели фирма на ГЕРБ. По схемата за парк "Арпезос Север". Правителството на ГЕРБ позволи да се строи, защото некачественото строителство се извърши от един тъпанар бизнесмен от Димитровград от ГЕРБ, който открадна и остави един смешен парк.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен23/2/18 14:25

    Дупки гледка дупки гледка...брех ква красива глетка дупка до дупка.питам можели такова нещо.срамотааа за вас

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен23/2/18 18:35

    Те на следващите избори нали пак ще обикалят като лешояди.Няма да хвърчат,ще минат по същия път.
    Дано да са розовите очила.Хем да не видят очевадното,хем да не им личи в главата празното.
    Да е пълен цирка.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен23/2/18 22:42

    защо пишат молби до общината? Общината ли им продава винетки?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.