26-годишен българин успя да прекара през ГКПП „Маказа“ 9,114 килограма канабис, но бе арестуван на магистралата край Комотини, съобщава „О хронос“.
Наркотикът бил укрит в няколко тайника в кухини на автомобила на българина. Канабисът е бил разпределен в 21 найлонови пакета. Трафикантът е арестуван и срещу него е образувано наказателно дело. Автомобилът, с който е пренасян наркотикът е конфискуван. Разследването се води в Комотини.
Това е втори случай на задържане на наркотици, внесени през „Маказа“.
Както вече 24rodopi.com писа, трима българи ще бъдат съдени в Комотини за участие в банда, която пласирала наркотици и притежавала незаконно оръжие. Те успели да вкарат в Гърция 6 кг и 424 грама марихуана, голямо количество евро и боен пистолет.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.