Виждали ли сте хем кръстовище, хем паркинг? На входа на Кърджали, откъм Момчилград, го има това нещо, което превръща последните метри на скоростната отсечка от спирка Джебел до Кърджали в място, където са създадени предпоставки за възникване на тежък пътен инцидент.
„Десетки коли всеки ден излизат от промишлената зона в района на бившето летище. С над 100 км в час профучават колите, които идват от „Маказа“, Момчилград и Кирковско, и за да се включиш в движението по главния път трябва да бъдеш много внимателен. Да наблюдаваш тези „летящи“ коли и при удобен момент да се включиш в движението. Да, ама като нямаш никаква видимост!? Леки автомобили, бусове, камиони паркират на самото кръстовище“, алармират в писмо до 24rodopi.com водачи на МПС.

Оказа се, че кръстовището е избрано за „зимен сън“ на комбайн, плуг, друг вид селскостопанска техника, ремарке на ТИР. Един от камионите пък беше паркиран направо на пътното платно.
Е, как да видиш „пилотите“ на пътя!?
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/12/17 07:49

    Mladene izcisti tezi boklutsi ot pitya

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/12/17 09:55

    Има ли кръстовище което не е паркинг? Да не изброяваме, защото мястото няма да стигне.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/12/17 11:06

    Точно тук е наложителна намесата на МВР-КАТ.Време е служителите на службата да намерят истинското си лице и престанат да се занимават с простотии.Зимна подготовка,гумите на каруци и велосипеди и какво ли не ,кой спрял на тротоар широк 5м и т.н.Това в никакъв случай не значи да си затварят очите при драстични нарушения ,ама поняга прекаляват.ко

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/12/17 12:00

    На другия вход оня "бурун" няма ли да махните тапаци..........

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/12/17 16:50

    Кръгово и може да се реши проблема,ама нашите компетентни органи"пътно,община,общински съвет и т.н.са пълни идиоти

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/12/17 21:16

    Крайно време беше , някой да го види този проблем.Това кръстовище наистина е опасно, няма никаква видимост от камиони, ремаркета, гуми и всякакви други движими и недвижими вещи!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/12/17 09:10

    Освен този, беше направен опит за публикуването на още един коментар по случая от материала.Най вероятно цензурата не хареса ,че малко по остро бяха коментирани прерогативите на МВР-КАТ и отношението на същите по въпроса и не го публикуваха.По този начин не помагат за отстраняване слабостите,в която и да е дейност,напротив.Забележките са полезни,когато са градивни,иначе понамирисва и не помагаме на никого.

    ОтговорИзтриване
  8. на сфетофара су окр.б-ца червеното на пешеходците не работи и съм свидетел нкл.пъти хора да тръгват да пресичат, осланяйки се на "зебрата".Това вече няколко дни!

    ОтговорИзтриване
  9. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  10. и днес сВетофара /извинете за вчерашгатагрешка заради бързането/ за пресичащите не работи с/у б-цата.Това е доста опасно

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.