Проблемът с питейната вода в кирковското село Здравчец е решен. Хората от селото от няколко години насам имаха проблеми със доставянето на вода за битови нужди. Източниците им бяха пресъхнали. Община Кирково доставяше вода в селото с цистерни. Това се посочва в съобщение на пресцентър на Община Кирково.
Общинска администрация реши проблема със сонда.
"Пуснахме сонда и намерихме вода. Със специална помпа водата ще бъде изтласкана до резервора на селото и от там ще се канализира по домовете на хората. Самата система е автоматична и не се налага човешка намеса", каза кметът на Кирково Шинаси Сюлейман.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/12/17 16:42

    А проблема с натравянето на върбица кога ще бъде решен?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/12/17 19:13

    Лъжец ! Вижте само каква е разликата с дрехите които са облечените хора на снимката !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/12/17 19:29

    Този модел на водоснабдяване се нарича ААМ - " Акиф Акиф Модели "

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/12/17 20:58

    Този кмет поне се опитва да направи нещо, за разлика от предишните...
    А относно дрехите, те не са на модно ревю, всеки е дошъл както е преценил, и с каквото разполага в гардероба. Не виждам причина за негативизъм... Да се радваме, че има желание за решаване на проблемите..!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/12/17 12:44

    bravo reşiha problema sas vodata ot sega natatık şte glasuvame za DOST

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/12/17 13:03

    Осемнадесети юли 2017 г.мина,а с.Пресека още чака вода.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.