Недопустимо е на дете за закуска да се предлага филия с огромни размери, върху която има минимално количество кашкавал и някакъв вид колбас. Това е позицията на родителите на ученици от Средно училище „Владимир Димитров – Майстора“ по повод скандала „Принцеси" с „нещо отгоре“.
„Цената й според мен е поне със 100 процента завишена. Една филия с
10 грама кашкава и 10 колбас в никакъв случай не може да струва 1,20 лева“, категорична е Маргарита Павлова, председател на Обществения съвет в училището.
„Видимо прави впечатление, че количеството и качеството на предлаганото може би не отговаря на изискванията“, смята и директорът на СУ „Владимир Димитров-Майстора” Ангел Спасов. Според него, в училище трябва да се предлага по-голямо разнообразие  и по-качествена храна.
Какво каза за тази закуска "царят на принцесите" в Кърджали? Колко е реалната й цена - четете тук
Управителят на „Ученически столове“ първо се съгласи да застане пред камера, но по-късно отказа коментар.
Вижте още по темата – във видеото:


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/12/17 09:08

    проверката на ХЕИ какво излезе родопи

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/12/17 09:09

    Цената не е важно
    Важно е ,че на 100м от учебно заведение нямат право да продават банички принцеси чипс и тн

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/12/17 09:12

    До Директора на това училище който/която не знае закона за храните в учебни заведения
    Забранено е продажбата на тестени изделия и пакетирани изделия като чипс и т н 100м от района на училището
    ако е чел между редовете че това се отнася около А НЕ В УЧИЛИЩЕТО ТОВА СИ Е ЗА ПРОКУРАТУРАТА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/12/17 09:27

    Adnan dve prikazki ne moji da kaje

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/12/17 10:36

    Това е в резултат от партийните назначения.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/12/17 11:14

    Много интересно когато директор на Ученическо хранене беше госпожа Маджурова всички родители и директори бяха доволни и оплаквания нямаше .Къде ли се крие проблема отговора много близо до истината .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/12/17 12:32

    koi znaeee na koi obstindki savetnik e zakusvqlnata

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/12/17 13:31

    Мисля че малко хора знаят когато са създаваше индустриална фабриканстката промишлеността за сметка на горите се породи девиза и истината ,че овцете изядоха хората .Сега по същата логика -Търговците изадоха хората със високите цени на всичко което е нужно за да живее ,защото хората вече нямат пари и не могат да съществуват без храна вода ,облекло и лечение .Това е демократичен капитализъм ,прикойто основните средства за производство и поткребление са в ръцете на шепа бандити престъпници,,олигарси икапиталисти.Спесението е народа срещу тях

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/12/17 13:46

    Adnan publichno da obqsni kvo se sluchva

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/12/17 18:57

    "СУДЖУКА" НЕ Е ЗА ВСИЧКИ, СУДЖУКА ЩЕ ВИ ОПРАВИ ВАС...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/12/17 19:09

    вие за 1,20 лв какво очаквате ма има - пържола ли??? Тия правят печалби, а не да ви хранят пълноценно децата! Като искате им правет вкъщи качествени сандвичи!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/12/17 22:04

    Ако някое дете похапне кисело млеко с масленост по-голяма от 2 %, или пък да изяде някоя вафла, то няма да умре или пък да му стане нещо лошо, но веднъж научи ли се да пуши или пък да употребява алкохол, то отърване от тези пороци е много трудно, а понякога дори е невъзможно. Умишлено не споменавам употребата на наркотични вещества, които по принцип са си забранени и чието разпространение си е наказуемо, но също така по закон е забранено да се продават цигари и алкохолни напитки по магазините за хранителни стоки около училищата, отстоящи на по-малко от триста метра разстояние. Но въпреки тази забрана, във всички магазини за хранителни стоки в квартал ”Възрожденци”, около училище “П.Р.Славейков“, отстоящи на по-малко от триста метра разстояние, се предлагат алкохолни напитки и цигари, а отговорните за тези неща си затварят очите, за което прокуратурата трябва да се самосезира. Ето за тези неща родителите трябва да се притесняват повече, отколкото за грамажа на кашкавала или на салама върху филията с хляб.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/12/17 23:17

    Gabrovski ninjeneri i barhitekti...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/12/17 23:26

    Top gotvacha na saraya...?!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/12/17 09:31

    Кой малоумен сравнява г-жа Маджурова с господин Дурмуш!?
    Няма база за сравнение !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.