„Не съм свикнала още с новия пост, но се старая. Да, зная, че съм шеф на председателя на ГЕРБ, в парламентарната република е така. Нямах време да мисля. Сутринта в петък, когато Димитър Главчев взе решение, че ще си даде оставката, г-н Борисов ми предложи и скочих в дълбокото. Той каза: „Хайде". Нямах избор". Така обясни решението си да поеме председатлския пост в Народното събрание Цвета Караянчева в ефира на бТВ.
„Главчев взе държавническо решение и трябваше бързо да се реагира, защото във вторник имахме среща с г-н Таяни. Това може би е част от рокадата, но и Главчев каза, че няма да издържи да бъде празна залата. Той реши, че така е по-добре", коментира още новият шеф на парламента по повод заявлението на опозицията, че няма да влиза в зала заради обидите на Главчев към Корнелия Нинова.
Самата Нинова посочила на председателски съвет, че няма да влезе в залата, ако г-н Главчев е председател, разкри Караянчева. Тя призна, че ще й липсва възможността да прави огнени изявления от трибуната. „Ще се науча, ще се опитам да се укротя", каза тя.
Наследничката на Главчев коментира и състоянието на коалицията. „Тя е стабилна и спокойна, понякога прехвърчат искри, но това е нормално. ДПС е в правото си да се присъедини за вота към БСП и е в правото си да говори това, което говори. Нямам притеснение за правителството", каза още Караянчева.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/11/17 09:31

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/17 17:29

    на мен ща не ми предложи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.