"Арда" победи с 6:0 "Вихър" в пловдивското село Строево и ще играе с "Карнобат" в мач за излъчване на победителя на Югоизтока в битката за Купата на Аматьорската лига.
Зрителите на стадиона в Строево видяха по 3 гола в двете полувремена. За феновете 24rodopi.com излъчи мача на живо.
С красив гол на Атанас Кръстев в 12-ата минута "Арда" поведе с 1:0 срещу "Вихър". С диагонален удар от около 25 метра Кръстев прехвърли вратаря на домакините и даде голово изражение на "кърджалийската преса", която се наблюдаваше от първата до последната минута.
Беркай Халил засече центрирана топка от левия фланг и в 24-тата минута резултатът стана 2:0. Ахмед Осман се разписа в 39-ата минута за 3:0. Милош Баич направи 4:0.
В 77-ата и 82-ра минути в списъка на реализаторите попадна и Димитър Алексиев - 6:0 за "Арда" срещу "Вихър".
Гледайте репортаж по-късно тук!



Преди две години участникът в Областната футболна група на Пловдив „Вихър“ (Строево) поднесе изненада, достигайки до 1/16 финалите в турнира на Купата на България.
Срещата започна в 14,30 часа и се играе на стадиона в пловдивското село.
До тази фаза „Арда” достигна след като в потока Пловдив-Хасково-Смолян-Кърджали спечели служебно с 3:0 срещу „Димитровград”. Символичните домакини така и не стигнаха до стадиона в Харманли, а причината била… счупен автобус по пътя.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/11/17 16:16

    aide 4estito 6 ca bravo mom4eta BRAVO I NA REDAKCIATA NA RODOPI 24 4e predava ma4a vav sabota 6te 4akame i ma4a sas asenovgrad da se predava na jivo

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.