Общински съветник от Кърджали участва в дипломатическа среща в Одрин. Ферди Мурад получи специална покана от проф. д-р Хюсейн Балджъ и бизнесмена Алп Тюркйълмаз.
На официалната вечеря присъства и кметът на Одрин Реджеб Гюркан, заедно с местни народни представители и други влиятелни лица от Тракийската област в Турция.
Ферди Мурад сподели, че в разговора, който бе провел с посланиците и кметът на Одрин, се обърнало голямо внимание върху темата за предстоящото председателство на България в Съвета на Европа.
След като общинският съветник разказал за успешното и голямо развитие на Кърджали през последните години, дипломатите изразили своето възхищение и отправили специалните си поздравления към кмета инж.Хасан Азис. Те споделили и за намерението си в най-скоро време да дойдат на посещение в Кърджали.
„Когато един човек се бори за благото на народа, то той няма нужда от нищо и от никакъв повод, достатъчно е само желание, устрем и вяра", заяви Ферди Мурад.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/11/17 09:45

    Ако наистина ти си казал така Ферди браво, ако не си надявам се да вървиш поне в същата посока...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/11/17 14:17

    Такива като него и Ърата ще оправят нещата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/11/17 15:52

    Най достойният съветник,който Кърджали някога е имал

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/11/17 18:11

    Ферчо - дипломат!!!! Яшасън, Ферчо! Че после и Доган-Ферчо, и после Ферчо - призидент!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/11/17 20:00

    Стига вече !Мислите че хората вярват вьв вас?. Бьдете честни ,станал си общински сьветник,знаем как стана. .Близко време ..ще дойде видоден...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/11/17 21:33

    Тоя кокет сам си пише коментарите,постоянно търси медийна изява смешника

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.