„Арда“ спечели дербито на 16-ия кръг в първенството на Югоизточната Трета лига и ще зимува на върха в класирането след есенния полусезон.
Както вече 24rodopi.com съобщи, кърджалийският футболен тим извоюва ценна победа с 2:1 при гостуването в Първомай на местния "Борислав 2009", един от силните отбори в групата. 24rodopi.com излъчи на живо срещата.
С гол на Владислав Мисяк "Арда" поведе с 1:0 в 32-ата минута. Ахмед Осман пое топка в центъра на терена и даде пас по лявото крило на Мисяк, той напредна и влизайки в наказателното поле със силен шут опъна мрежата зад вратаря на домакините.
В 42-ата минута домакините изравниха с много красив гол. Топката се заби под гредата на вратата на Веселин Ганев, след удар от 25 метра на Андрей Атанасов.
Победното попадение падна в 58-ата минута, голмайстор - Ахмед Осман.
Резултатът можеше да бъде по-изразителен, ако не бяха блестящите изяви на вратаря на домакините Дамян Кадиев.

Димитър Алексиев пропусна да отбележи гол за "Арда" от дузпа още  9-ата минута. Съдията отсъди най-тежкото наказание след груба игра срещу наш нападател в наказателното поле на домакините, но Алексиев уцели страничната греда.
Със спечелените 3 точки активът на „Арда“ се увеличава на 44 точки и голова разлика 58:4. На второ място в класирането е „Загорец“, който днес победи „Сокол“ (Марково) с 5:1. Новозагорци имат 41 точки и 31:11 голова разлика.
В последния кръг „Арда“ посреща на стадиона в Крумовград „Асеновец“ (Асеновград), „Загорец“ гостува на силния тим на „Атлетик“ в Куклен. По всяка вероятност разликата в точките между първия и втория ще се увеличат, защото „грубияните“ в групата, които имат издънка само срещу „Арда“, няма да пропуснат да накажат „Загорец“.
Трети в класирането е „Карнобат“ с 33 точки, две по-малко има „Борислав 2009“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/11/17 20:14

    Чакаме Левски, ЦСКА и Лудогорец, а след тях Реал Мадрид, Челси и Байерн Мюнхен.
    Честито кърджалийци, УСПЕХ АРДА!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/11/17 04:21

    Не само ще зимува но и ще лету
    ва на върха догодина.Голямо
    браво на Топчо и момчетата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/11/17 04:27

    Волейболистите да вземат при
    мер от футболистите а не да
    зимуват на последното място.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/11/17 04:31

    От мач на мач Арда играе все
    по-добре.90минути не спира да
    атакува.Никаква умора.А други
    те отбори клякат второто полу
    време.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/11/17 04:38

    Каква защита водена от Гаров.
    Каква халфова линия Чанев и
    Плахов.Какви крила Мисяк и Че
    пилов.Ахмед и Алексиев.Просто
    прекрасни.А какво ще кажете за
    номер 22 Атанас Кръстев- фанта
    стичен.Този отбор на Арда е по
    добър от този отпреди 30 годи
    ни.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/11/17 19:46

    В България всички разбират от футбол,на разбирача по -горе ще му кажа ,че футбола за 30 години се промени тотално,и сравнение между двата отбора не може да се прави.Тогава отбора играеше в ;Б;група ,а сегашния играе в ;В; група,отбора от миналото събираше последните мачове по 20 000 зрители,за парите ,които се дават в момента в АРДА е нормално да са първи,в клуба се работи професионално,което предполага ,че клуба върви по правилният път.А на ръководителите в клуба ,ще дам един съвет да уважават и да не забравят миналото на клуба!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.