Имаше разговори с представители на Партията на справедливостта и развитието (AKP), Азиз Бабушчу беше в централата на ДПС, това съобщи по време на заседанието на Националния съвет (НС) на Младежко ДПС председателят на партията Мустафа Карадайъ.
Форумът, в който участваха на 150 представители на младежките структури на ДПС от всички 28 области на страната,  членове на ЦОБ на ДПС, евродепутати и депутати,  се проведе на 18 и 19 ноември в Кърджали.
По този начин Карадайъ потвърди новината на 24rodopi.com за посещението на депутата от Меджлиса Азиз Бабушчу и на оперативни шефове в АКР в централата на ДПС на 13 ноември.
„Председателят отговори на въпрос дали е вярно, че се водят разговори с АКР, дали има затопляне в отношенията. Г-н Карадайъ не посочи детайли, но каза, че е имало среща в централата. Същото така отбеляза, че в залата има двама млади активисти на ДПС, които в понеделник са присъствали на разговорите“, разкри пред 24rodopi.com един от лидерите на МДПС в Кърджали.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/11/17 12:47

    Хей младежи само сте там на хранилка
    Не излезе един мъжкар и да каже искам да съберем пари и то собствени и да направим на г-н Ахмед Доган един паметник в центъра на София или Кърджали

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/11/17 12:48

    Искам да попитам от страниците на вестник Родопи
    Защо Евродепутатите и депутатите ни не бяха на погребението на Наим Сюлейманолу

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/11/17 12:54

    Само и само ДПС...ДПС е в нас,в нашите сърца...BASTA на предателите от дост-тост

    ОтговорИзтриване
  4. анализатор20/11/17 12:57

    Когато анадолецът от Ризе, Реджеб Таиб Ердоган възстанови Кемалиските принципи на управление на Турция, когато върне свободата и демокрацията, когато спре да преследва и арестува вестници, радия, телевизии и журналисти, когато преустанови налагането на върл ислямизъм в държавата, тогава доктор Ахмед Доган сам ще изпрати свои посланици на "добра воля" в Турция! Посланици, които ще подадат ръка на... турския народ!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/11/17 13:31

    Кога най после депутатите,общинските и селските ще работят в полза на хората?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/11/17 14:12

    20/11/17 12:48. МНОГО СИ ПРАВ. ЗАЩО НЕ БЯХА ТАМ. КОГАТО НАИМ ИДВАШЕ В БЪЛГАРИЯ ОСОБЕНО В МОМЧИЛГРАД НЕ СЕ ОТДЕЛЯХА ОТ НЕГО И СЕ ХВАЛЕХА И ГОРДЕЕХА С НЕГО. А НЕ БЯХА ЗАЕДНО С НЕГО ЗА ПОСЛЕДНО. ОСОБЕНО МОМЧИЛГРАДСКИТЕ

    ОтговорИзтриване
  7. За кундураджиата не знам.
    НО.
    Щом е дошъл да се моли на доган, значи доган е по добър играч в политиката.
    Доган е стратег и ще държи АКП и кундураджиата в Разкрачен стоеж до изборите в Турция, може да си каже думата седмица преди изборите.
    Какво ще иска Доган в замяна не се знае но ще е поне десетократно в повече.
    А дали ще изпълни обещанията ответната страна хич не го интересува, щом вече е сложил каишката, само ще се кефи на агонията им.
    Мога само да кажа аферим на Доган, само той може да разкарва между сараите и дпс централата кундураджиата.
    НАЗДРАВЕ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/11/17 15:19

    Браво на г-н Карадайъ, че дава дъзможност на младите.
    Нека все повече младежи заемат място на подобни срещи.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/11/17 15:19

    САМО ДПС !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/11/17 21:33

    Ало заферчу пий си хапчетата. На коя чашка написа този писквил бе интересчия,гъзолизач и алкохолик. До вчера правеше свирки на Местан, сега на Сава ли почна? ДПС е в тотален колапс. Бабукчу е дошъл да им каже, че ще ги смачкат, а не да им се молят. ПП- Ха да видим админа ще посмее ли да публикува това мнение.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/11/17 08:55

    Алооо, коментаторите... това тук е България!!! Какви посланици, какви турски партии и паметници!! Къде са ДАНС и съответните служби? Вие взехте наистина да си мислите, че тази част от България е ваша. Я по кротко малко да не се озъби някой!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/11/17 12:10

    Национализмът е отроче на БКП
    Национализмът е ерозията на днешна България
    Национализмът е черната фигура за мира
    Национализмът се бори за гибел на Демократичните цели както в Европа така и в Общественият Свят.

    ОтговорИзтриване
  13. DO
    Анонимен 20/11/17 21:33
    Само неграмотни хора пишат коментари като тебе.
    Никой няма да позволи някой си да дойде в офиса му и да се прави на деребей.
    Кундураджиата е объркал адреса и ще си понесе заслужената отплата от Ердоган.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.