"Арда" спечели ценна победа с 2:1 при гостуването в Първомай на местния "Борислав 2009", един от силните тимове в групата. Победният гол в дербито на кръга реализира в 58-ата минута Ахмед Осман.
Припомняме, че първото полувреме завърши 1:1.
С гол на Владислав Мисяк "Арда" поведе с 1:0 срещу "Борислав" в Първомай. В 32-ата минута Ахмед Осман пое топка в центъра на терена и даде пас по лявото крило на Мисяк, той напредна и влизайки в наказателното поле със силен шут опъна мрежата зад вратаря на домакините.
В 42-ата минута домакините изравниха с много красив гол. Топката се заби под гредата на вратата на Веселин Ганев, след удар от 25 метра на Атанасов.
Резултатът можеше да бъде по-изразителен, ако не бяха блестящите изяви на вратаря на домакините Дамян Кадиев.
Димитър Алексиев пропусна да отбележи гол за "Арда" от дузпа още  9-ата минута. Съдията отсъди най-тежкото наказание след груба игра срещу наш нападател в наказателното поле на домакините, но Алексиев уцели страничната греда.
„Арда" игра срещу „Борислав 2009" в Първомай в мач №16 от първенството  Югоизточната Трета лига. Срещата беtе предавана на живо от 24rodopi.com. Очаквайте репортаж!

Над 100 верни фенове от Кърджали подкрепят любимците си в Първомай.
Четата на Елин Топузаков е водач във временното класиране с 44 точки и 58:4 голова разлика. Преди тази загуба първомайци бяха трети с 31 точки. 
Клубът от Първомай е създаден през 1924 година. На Учредителното събрание местен общественик предлага тимът да носи името на един от пълководците на цар Иван Асен Втори, който разбива византийската армия в битката при Клокотница. Предложението е прието с възторг и тимът се именува „Борислав".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/11/17 14:34

    adewe davaite ma4a be hora nie kade sme vav 4ujbina dnes na rabota ne otidoh 120 evro nanik istarah zaradi arda a vie ne go davate rodopi stegnite se malko

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/11/17 16:27

    ПОБЕДА.КОЙТО Е ГЛЕДАЛ МАЧА ПО РОДОПИ Е ВИДЯЛ РАЗЛИКАТА В КЛАСИТЕ.
    АРДА ПРЕВЪЗХОЖДАШЕ ВЪВ ВСИЧКИ ЛИНИИ.БРАВО.ВСИЧКИ НА МАЧА В КРУМОВ
    ГРАД.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/11/17 16:28

    ВОЛЕЙБОЛ ВЕЧЕ НЯМАМЕ НО ФУТБОЛ ИМАМЕ.БРАВО НА ФУТБОЛНАТА АРДА.

    ОтговорИзтриване
  4. Няма кой да спре Арда към Б група.Това беше много важна победа,а това че Арда смаза третия в класирането,като гост което не е малко.
    Жалко за многото пропуски.Единствено само това е голям минус.Първомай вкараха първото полувреме от единственото си положение.
    Само тоя за какво псуваше нашият не разбрах.Изкара извън нерви Кременлиев.Големи претенции имат,а не помнят,че в Кърджали от 30 години не сме имали отбор.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.