Кеш Кредит премести офиса си в гр. Кърджали на нов адрес – бул. „Тракия“ 1. Телефонът за връзка с компанията е 0885 111 740. Новата локация е централна и леснодостъпна, за да осигури на клиентите нужното удобство. 
Кеш Кредит е компанията за бързи кредити в България, която се радва на най-висок процент доволни клиенти. Над 96% от хората, усвоили кредит от Кеш Кредит, ползват отново услугите на компанията или я препоръчват на приятел.
Клиентите на Кеш Кредит събират точки и имат възможност да ги осребрят в подаръци от специалния каталог на лоялната програма – Кеш Клуб. Друга програма, която носи позитиви на потребителите, е ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ. Тя е комплимент към клиентите на компанията и им дава възможност за дългосрочни печалби. ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ предоставя финансови облаги чрез разнообразни бонуси, достигащи до 50 лв. в зависимост от броя доведени и одобрени нови клиенти, които усвоят кредит. А за всеки приятел на доведен приятел, станал клиент на Кеш Кредит, автоматично се печелят по още 5 лв.
В програмата ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ може да се включи всеки клиент на Кеш Кредит онлайн на www.cashcredit.bg, по Viber или на място в офис на компанията.
Освен на място в офисите си, Кеш Кредит предлага и изцяло онлайн кандидатстване през сайта на компанията, Viber или Facebook. Компанията предоставя най-бързото одобрение на българския пазар – до 6 минути. Процесът за кандидатстване за кредит е максимално улеснен, прозрачен и с напълно гарантирана безопасност на данните.


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/10/17 15:17

    И тука както в заводите има "бонус" при доведен приятел. Ама на този приятел му правиш лоша услуга и много го знаят, за това никой не се вързва. Абе балъците май в България взеха да попривършват.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.