Често гостуващият в Кърджалийско и наричан галено „бащицата на партия ДОСТ“ Реджеб Алтепе, който е кмет на Голяма община Бурса, е загубил позиции в управляващата Партия на справедливостта и развитието в Турция и е със „сринат авторитет“ пред президента Реджеб Тайип Ердоган. Това разкриха пред 24rodopi.com отлично осведомени източници. „Очаквайте новини“, казаха те.
Пътник ли е Реджеб Алтепе и защо си отива – очаквайте новините тук
Тази публикация пък е отговор на питанията на читателите защо бавим публикацията за парите на ТИКА в България; връзката на Шабанали Ахмед със средствата, тяхното разпределяне и „избора“ на изпълнители на строителството на ремонтите на джамиите и другите религиозни обекти;  връзката Шабанали Ахмед – Реджеб Алтепе; какво търсят двамата в старите джамии и т. н.
На снимката: Зам.-председателят на ДОСТ и "турски отговорник" на партията Шабанали Ахмед и кметът на Голяма бурсенска община Реджеб Алтепе
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Шафранде13/10/17 11:36

    Нищо ще го замести Реджеб кимет на село Лисисите

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/10/17 12:14

    И кметът на Голяма Община Анкара Мелих Гьочек изгуби доверието на Тайип, явно доста прибират, без да отчитат, хитреци... Какво толкова? ТОСТ, пардон, ДОСТ, ще има друг "баща"..Майката нали е същата...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/10/17 13:31

    Шизофреника Ердо е недоволен щото всички големи градове бяха против референдума и сега кметовете виновни,като чели народа е будала ,иначе кметовете са добри,този до Алтепе е измекяр и може да продаде за мангизи всички,даже и ..........

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/10/17 15:41

    При нови избори сме загинали“, продължават те.
    „Лични пари вече нямаме, на избиратели и симпатизанти не можем да разчитаме, защото се отдръпнаха от нас и се преливат в структури на ДОСТ и ГЕРБ. То по-добре да се преориентираме в конкуренцията, където средата е нормална и няма да се пазим от сянката си“, коментират депутатите.
    Ние тепърва ще следим вътрешните трусове, които вървят в ДПС, но явно положението е трагично и скандално, а на депутатите и активистите от партията им пожелаваме по-малко страх и повече достойнство и независимост

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/10/17 16:34

    Алтепе с темпото с което е работил щял с негов екип да подпомага ДОСТ за най малко 500хиляди гласа

    ОтговорИзтриване
  6. Sultanlarin Sultani Recep Tayip Erdogan Helal olsun sana Sultanim ......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/10/17 22:58

    Zasht nyakoi hora se radvat na tova,R.Altepe shte go mahnat.Tozi chovek napravi mnpgo za horata na DPS v etnicheskite rayoni..Neblagodarnitsi..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/10/17 08:09

    Siban ali recep altepe sa vizpitanitsi na feto bravo na Erdogan sega ste im razkatae familiite

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.