Нахапаното от питбул момиченце е било транспортирано за лечение в болница в Пловдив, научи 24rodopi.com.
Припомняме, че инцидентът е станал в петък около 19 часа. 51-годишен собственик на питбул е задържан за срок до 24 часа в полицията в Кърджали, след като кучето му нападнало дете на година и половина в района на пазара в областния център. Детето било с баба си на разходка, кучето се появило внезапно и захапало момиченцето в седалищната област. Бащата на детето, който имал магазин на близо, веднага се притекъл на помощ и успял да освободи детето от захапката на животното.
Първоначално детето е било настанено в хирургичното отделение на кърджалийската болница. Собственикът на питбула напуснал мястото и е бил установен от криминалисти час след
нападението. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанесена телесна повреда. Мъжът от квартал „Боровец”, с прякор Джупа, обаче заявил, че кучето не било негово, а го е намерил преди дни. Животното дори се нъхвърлило и върху жена му. Същия ден то е искал да се отърве от песа.
Опасното куче в момента се намира в общинския приют. По закон то ще прекара там под карантина следващите 14 дни, за да се установи дали има признаци на бяс.

Кучето е с чип, но липсва всякаква информация за собственика в системата, посочиха от приюта.
Бащата: Борих се с питбула! Добре, че дъщеря ми Дамла беше с памперс - четете тук
На снимките: Звярът на Джупа и мястото на пазара, където питбулът нападнат детето
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/10/17 16:23

    За евтаназия

    ОтговорИзтриване
  2. Ku4eto ne e ot porodata Pitbull ,stiga ste nabejdavali tazi poroda,za shtqlo i ne shtqlo.Prepisvate vsi4ko na tazi poroda ,za koqto imate nay-obshti begli predstavi.Ku4eto na snimkata e ot porodata Stafordshiski terier !!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/10/17 22:06

    За салам.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/10/17 22:13

    евтаназия ,ама къде ,те там в приюта само кастрират и пускат ,напълниха града и селата с кастрати.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/10/17 22:39

    Kuche zvqr i kuche sobstvennik

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/10/17 23:23

    Много сте прости, селата напълниха града с кучета, не приюта.Стопанина е виновен, да санкционират него, кучето може да се превъзпита.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/10/17 08:55

    Питбулът е такъв,какъвто го възпита и направи човека. А що се отнася до кастратите - не знам да ги карат в селата /някъде другаде, но само служителите на "ПРИЮТА" знаят къде/. Истината е ,че от селата ни карат кучета в града. Много пъти съм била свидетел как ги свалят от колите и ги пускат из "Възрожденци" собствениците им от село.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/10/17 09:57

    Ами да евтаназират и лошите хора тогава. Защо само питбула?!? Малко ли изроди има по затворите, лежат по година-две и ги пускат.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/10/17 12:30

    Защо не евтанизират лошите хора а само кучетата ? Да се евтанизира, да се унищожи от този свят собственика на кучета, а кучето да се превъзпита!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.