Шумяща маркировка вече е поставена в района на кърджалийското село Глухар, съобщиха за 24rodopi.com водачи, минали по маршрута между Кърджали и Момчилград. Тя е непосредствено преди разклона за населеното място и цели да заостри вниманието на шофьорите по скоростната отсечка.
Този вид маркировка се прави от специален материал – термопластик. Когато колата стъпи върху лентите, започва леко да вибрира, за да предупреди водачите за наближаването им към пешеходна пътека.
„Трябва да има подобна и на други места", коментираха шофьори.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/10/17 15:19

    ima ama za kvo ne im puka na shofyorite pak karat s visoki skorosti ne namalqvat vijdat che ima hora na peshehodnata pyteka pak karat bqsnoooo.......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/10/17 15:37

    В населеното място Глухар трябва да се направи кръгово движение, а не такава глупава маркировка. Колко автобуси слизат от текласа. Особено когато си с кола и излизаш от Глухар към Момчилград трябва да чакаш половин час! Така че при нас тези глупаво направени маркировки не важат. Това е само миене на пари и да се види че нещоо са направили. Но по принцип е нищо. След като има пострадали и жертви се сещаме за всичко, но нека да не късно.... Предприемете някакви мерки ГОСПОДА...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/10/17 15:38

    В населеното място Глухар трябва да се направи кръгово движение, а не такава глупава маркировка. Колко автобуси слизат от текласа. Особено когато си с кола и излизаш от Глухар към Момчилград трябва да чакаш половин час! Така че при нас тези глупаво направени маркировки не важат. Това е само миене на пари и да се види че нещоо са направили. Но по принцип е нищо. След като има пострадали и жертви се сещаме за всичко, но нека да не е късно.... Предприемете някакви мерки ГОСПОДА...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/10/17 17:24

    Еми тогава непосредствено след тази маркировка да сложи камера от време на време патрулката обаче като монтира камера да не стои до нея а отдалече да си варди камерата,за всяка снимка бонус за ченгето а останалата сума за хубава маркировка и по добри пътища за района.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/10/17 17:58

    Tvae dobre ideq. Dupkite kvo da pravim. Do tva nesto imo oste po vajni nesta dase pravat v pitista...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/10/17 18:30

    bravo sled kato se izbuxa tolkova xora.nay nakraia razbraxa che tova triabva da se napravi

    ОтговорИзтриване
  7. Това може да е за добро,ама то пътищата из общината и областа навсякъде тресе от дупки и за това не пречи.Който не вярва да заповяда на шосето от Кърджали -Хасково през Рани лист.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/10/17 19:57

    Защо не публикувате коментара

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/10/17 20:00

    На тиквата всички магистрали не само вибрират, ами чак дрънчат на далавера.

    ОтговорИзтриване
  10. Няма да има никаква файда,който както си кара пак ще продължи по същия начин,много ще им пука,че за 1 секунда ще вибрира колата.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/10/17 23:16

    А пропадналия участък по пътя Момчилград-Крумовград кога и кой ще го ремонтира? Колко години стоят начукани ония знаци по асфалта? Ама, недай си Боже, да стане нещо, чак тогава ще се вземат мерки, евентуално. Колко пъти писахте и вие, ама на кой му пука.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/10/17 00:02

    Маркировката не е глупава,глупав ще е тоя който няма да разсъждава като минава.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/10/17 11:46

    За глупости пари има в тязи скапана държава, но за ремонти няма! Ега ти некадърните институции и държава.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/10/17 11:48

    Нищо не вибрира. Минаваш със 180 км/ч и нищо не се усеща.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/10/17 23:21

    11:48, и аз забелязах, че с колкото по-висока скорост се движиш, по не се усеща нищо. Ако си с 40-50 км - тогава вибрира.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.