„Работниците от фирмата, която санира блок 35 в кърджалийския квартал „Възрожденци“, най-нахално влизат в мазетата ни, докато ни няма. Да се върнеш от работа и да видиш избеното си помещение разбито, това е неприятно усещане, но и основание да попитаме – каква ви е работата там“, посочват в сигнал до 24rodopi.com местните жители.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/10/17 08:55

    Уууаааууу, "ревящите" саботьори на санирането, привърженици и на БСП и на ДПС! Плашеха хората с: "Вие ще видите като ви вземат апартаментите!"

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/10/17 09:32

    abe palqchovci ne stiga vsichko smeniha nito edna stotinka ne dadohte i sa oplakvate

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/10/17 09:57

    Браво на фирмата,и аз съм собственик на апартамент в този блок и вчера и аз си разбих мазето за да имат достъп работниците,а относно СЕЛИАНДУРКАТА ИЛИ СЕЛИАНУРА които пита каква работа имали там да отиде и да види,ВАРШАТ СИ РАБОТАТА ХОРАТА

    ОтговорИзтриване
  4. Янчо Карамустаков21/10/17 13:48

    Няма да пювате против санирането, че като кжа на жената всички без работа ще ви остави.....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/10/17 13:51

    Това, че живущите не плащат не означава , че работниците не си получават заплащането. Никой не им дава правото да разбиват врати или каквото и да било. Разбиха ни терасата и го оставиха така. Дигат шум до небесата, викат, пеят и не им пука , че това не е груб строеж а жилищен блок, не ги интересува дали има болни или малки деца, а като им се направи забележка отговорът е ,, за без пари толкова,,

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/10/17 16:42

    След саниране нямаш право пет години да си продадеш апартамемта, а санирането е външно, я не вътршно, мазета са дол и мисля чесигурно сасед ,ако са едно или две, но всички тогава има голям шанс такаче внимавайте.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/10/17 17:45

    Няма никакъв контрол и изпълнителя прави каквото си иска.Къде е Коджаманов или вече си е взел парите прдварително? Прави се през куп за грош.Но не е виновен този който яде зелника а този който му дава.Всеки собственик на жилище си трае. Нали няма да плаща той...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/10/17 18:24

    Не мога да разбера какво му е безплатното на това саниране. Разбиват и рушат направеното, докато сме на работа, и на хората им излезе солено пресолено.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/10/17 18:52

    Ako mnogo ritate ste vi ebat i jenite !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/10/17 08:03

    Пускайте жалби в Общината! Тя трябва да контролира изпълнението, но, ако не я сезирате, няма да погледнат нищо, защото те тяхното са си го взели!!! Докато има подадени и входирани жалби в общината обекта не може да бъде издаден тихомълком, както правят повечето! Подавайте си оплакванията на време, че после ще е късно! Тоя мач сме го играли!

    Поздрави от Момчилград

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.