Излагация! Санират ни блока, режат ни кабелите за интернет и тв!?
Това пише кърджалиецът Емрах Юсеин в писмо до 24rodopi.com, като повдига много сериозен проблем.
„Започнаха санирането от долу и от другата страна на блока, а ми отрязаха кабела, който е на противоположната стена. Всички във входа сме потърпевши. Не разбират ли, че много хора ползват интернет?“, посочва Юсеин от блок 14 в квартал „Възрожденци“.
Проблемът с висящите кабели, които по закон вече трябва да не висят по сгради и стълбове, е повдиган и в други кърджалийски квартали.
Интересно как ще изглежда саниран блок с висящи кабели, питат във „Възрожденци“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/17 08:34

    Добре че е санирането, иначе щяхте да си седите с висящи кабели. А сега фирмите ще си прекарат сабелите вътре по щрангове между етажите. Коетоптрябваше да стане преди много време.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/17 09:21

    АМИ ДА НОРМАЛНО Е ПРИ ТАКАВА ПАЯЖИНА - НЕКА ИЗТРАЕ МАЛКО БЕЗ ИНТЕРНЕТ -ИНТЕРЕСНИ ХОРА БЕЗ ДА СЕ БРЪКНАТ С НИТО ЕДНА СТОТИНКА И ПАК ПРЕТЕНЦИИ :( МНОГООО ВАЖНОСТИ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/17 09:25

    Тоя няма за какво да реве за кабела си. От тези кабели блоковете ни са се превърнали на коледни елхи. Да си ги махат и да предобият блоковете малко европеиски вид. Всеки пуска както му е кеф кабели и не го интерисува пречат ли или не.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/8/17 09:29

    Алоо, кърджали да не е диарбекир. Тия кабели са забранени отдавна със закон.Спазвайте отвреме на време законите и няма да се излагате.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/8/17 09:30

    А как да ти санират блока пич, без да ти махнат кабелите,нещо много се разлигавихте. Не стига ,че ви санират безплатно и прететенции ще имате.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/8/17 10:10

    Гладна кокошка просо сънува.Винаги има за какво да се оплаче тоя народ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/8/17 11:04

    09:30 ? kat e moy apartamenta za kakvo mie sanirane be na men li sa li pitali besplatno li malko naucete informaciya horata sega plashtat za edna staya 30lv kat stane sanirane se skocat na 45lv.50lv. ? kak da gi opravyat tia kabeli za 2.3 dena sanirat se 29 bloka rabotnicite na globalnet da ne sa magyosnici ? kak moje da mislite taka ima hora det rabotyat vif vkishti siz internet az za kakvo si plastam 30 lv a ? sega kakvo stana po golam problem iskaraha sega za 2 mesaca nyama da ima internet vif 14 blok

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/8/17 11:37

    Абе тъпунгери такива санират ви блоковете безплатно поне на фирмата която санира му окажете помощ за вашите шибани интернет кабели от къде да минават вечно недоволни как да ти санират болока ако не ги махнат интернет кабелите кото коледна елха ви е блока не ви ли е малко неудобно

    ОтговорИзтриване
  9. домоупрвител18/8/17 12:07

    Същото е и в бл.8 кв.Възрожденци.При положение,че месец преди започване на санирането аз лично съм обиколил операторите и предупредил за проблема с висящите кабели,особенно на покрива и отговора им беше,че има фирма от Смолян,която ще вкара кабелите в един общ по етажите.Сега,когато санирането е в ход,нищо не е направено и се налага да бъдат орязани,за което ще страдат потребителите от блока.Нека се сърдят на тез,които знаят но не направиха нищо,но си прибират абонаментните такси.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/8/17 13:24

    Идиотско саниране! Режат и махат всичко-кабели, антени, климатични кутии, цели чардаци за лозе грижливо съхранени от години. Защото им е по лесно на нашите чобани-строители. И как до сега някой не е ял по главата чанак не ми ясно.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/8/17 14:36

    Ееее ма то вечно недоволни бе! Сега пък кабела за интернета, все едно с интернет роден.Не си виждате мизерията, която сами сте направили около и в блоковете си ...Тръгнали за интернет да говорят...Алоооо Европааа....Сега ще кажите че и фирмата за почистване не си върши работата, ми как да смогне като всеки си мята боклука където му падне. Ама нали всички сме голяма работа и само знаем да мрънкаме и да чакаме друг да се погрижи за това ние да се чустваме добре. Глупав начин на мислене...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/8/17 15:28

    Желаете в паяжината да стоите, стойте, но санирането не включва грозотии. Фирмите доставчици работят паралелно със саниращите и нито за ден не бива да оставате без ТВ или интернет, ако договорите ви са яки

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/8/17 15:31

    Време бе и Глобалнет да се набута, все келепир не може

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/8/17 15:47

    a tozi tikvenik EMRAH da li znae koy kabel e negov

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/8/17 22:15

    Кмете? До кога ще бавиш с разрешителното за започване на санирането?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/8/17 22:16

    Фирми има, идват, чакат кмета да подпише разрешителните. резил ..

    ОтговорИзтриване
  17. Емрах, хубаво си написал писмо до медиите, но да беше се научил малко на правопис и граматика преди да го напишеш писмото, та после и коментара ти е под всякаква критика. Пишеш глупости и лъжи. Кой ти дава правото да пишеш от името на живущите в 14 блок та излагаш и нас. Искаш да се изявиш по някакъв начин, но не се усещаш, че ставаш смешен, палячо. Защо всички ние живущи си имаме интернет и кабелна само ти нямаш,а да не би да е от не плащане на услугите? Вместо да си подадем ръка за ръка и да сме от полза към фирмата, която санирва блока ни, ти си станал да се жалваш без основание. Като си такъв ербапин отдели се от тази клавиатура и излез ти да санираш, малко сивото вещество в главата ти да заработи, а не пръстите по клавиатурата.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/8/17 01:40

    А ние в Лисиците, кога ще ни санират питам аз !!!

    ОтговорИзтриване
  19. Bricet kabelati cte bide postaven sled 32 avgost .do togava cte pocakas malko...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/8/17 15:59

    Емрах, постоянно търсиш поле за изява. Но освен да се излагаш друго не става.Ако 14бл. има да казва някъде нещо има определени хора за това. Не си ти човека. Така, че си трай.Хората ти се смеят.Избиват ти комплекси. Самочуствие без покритие.Много ти е зле мисленето, а за правописа да не говорим. До кой клас си учил? 8-ми клас успя ли да завършиш?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.