ФК „Арда“ гостува в Свиленград на едноименния тим в първия кръг от първенството в Югоизточната Трета лига.
Във втората минута нашите поведоха с гол на Вълчан Чанев, в 10-ата пък се разписа Владислав Мисяк, предаде от стадиона в Свиленград репортер на 24rodopi.com.
Ахмед Осман реализира за 3:0 в 41-ата минута.
В 64-ата минута отново Вълчан Чанев беше точен - 4:0.
Мачовете в нашата група започнаха на 11 август – в Раднево местният „Миньор“ победи с 1:0 „Гигант“ (Съединение). На 12 август беше дербито на кръга – миналогодишният първенец „Загорец“ (Нова Загора) постигна минимална победа с 1:0 срещу „Розова долина“ (Казанлък).
Други резултати от първия кръг:
Ямбол 1915 (Ямбол) - Верея II (Стара Загора)              3:2
Борислав 2009 (Първомай) - Раковски 2011 (Раковски)       1:0
Асеновец 2005 (Асеновград) - Карнобат (Карнобат)          0:3
Сокол (Марково) - Атлетик (Куклен)                        5:1 
.
На снимките:
Радостта на кърджалийци след първия гол;
нашите загряват на стадиона в Свиленград
Очаквайте подробности, снимки и видеорепортаж
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.