73-годишен водач е пострадал при катастрофа между селата Чорбаджийско и Подкова около 11,30 часа в петък, потвърдиха новината на 24rodopi.com от регионалния пресцентър на МВР.
В несигнализиран участък от пътя с необезопасени многобройни дупки се спукала предна гума на автомобил „Опел“, след което колата се преобърнала по таван. Шофьорът бил
транспортиран в Центъра за спешна помощ в Кърджали. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Предстои съставяне на акт на собственика на пътя.
Както вече 24rodopi.com писа, пътят между Подкова и Чорбаджийско е от най-опасните отсечки в България в момента.
Очаква се пострадалият гражданин за заведе иск срещу Агенция "Пътна инфраструктура".
При изпреварване в района на село Великденче 45-годишен водач не оставил достатъчно разстояние и ударил „БМВ“. В село Габрово след отнето предимство 52-годишен водач на „Опел“ се ударил в товарна кола. В района на село Брегово 36-годишен  управлявал „Ауди“  с несъобразена скорост и ударил куче на пътното платно. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/17 10:55

    MVR DA USTANOVI SKOROSTTA NA AVTOMOBILA I TOGAVA DA PISHE AKTOVE

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/17 12:01

    Едно браво на МВР за пръв път правилно действие.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/17 12:26

    За какво са му на старчока дупки . Да кара по бавно и да не бърза ! Аз всеки ден минавам от там и досега нито гума съм пукал, нито съм ги вдигал към небето!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/17 15:45

    Въпрос на време беше да се случи подобно нещо на пътя Подкова-Чорбаджийско. Добре, че човека е жив и здрав, но стреса който е преживял едва ли е малък.Пътя е като бойно поле, дупка до дупка,всяка с подобаваща дълбочина.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/8/17 15:46

    Крайно време е някой да обърне внимание на този участък, докато не се е случило нещо още по-сериозно.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/8/17 18:24

    Дано ги осъди по бързата процедура
    и дано го види в този свят ,че ги у осъдил

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/8/17 08:40

    kade sa parite ot vinetkite

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.