Роден в Русия мъж е пребил смолянчанина, който се опитвал да прилага „дрифт чалъми” в центъра на Кърджали, научи 24rodopi.com.
Припомняме, че екшънът се разигра малко след 19 часа на 7 юни пред входа на комплекс „Арпезос”. Тогава водач на мини ван засече пътя на шофьор с автомобил със смолянска регистрация, след което с палка в ръка потърси обяснение от жителя на Смолян относно поведението му на пътя. Последваха удари с палката, както и канонада от юмруци върху смолянчанина, който остана до колата си, за да чака полицията с окървавено лице. Свидетели на разправията станаха десетки очевидци, голяма част от които деца, които си тръгваха от басейн „Арпезос”. Според свидетели, именно „въртенето на гуми” и сблъсък на смолянския автомобил с друго превозно средство, е предизвикало гнева на водача.
Побойникът отнесе глоба в размер на 100 лева от районните магистрати в Кърджали. Роденият в Русия А.К. бе наказан по Указа за борба с дребното хулиганство заради физическа саморазправа.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/8/17 12:38

    Хубаво е направил !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/8/17 16:59

    evalla na 4oveka,a oniq da produljava s driftovete

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/17 20:52

    Да иде в Смолянския балкан да ги праи тея дрифтове компилджията.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/17 21:14

    Едната глоба е ясна,какво е наказанието за дрифтаджията

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/8/17 09:56

    Той не е за наказание,а за награда!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/8/17 16:09

    Пребил с юмруци...на пътя...пред десетки свидетели, много от които деца...с окървавено лице...И всичко това е дребно хулиганство?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/17 11:00

    Браво на братушката там такива Смолянски компири прости и тъпотиите им не ги търпят!!!!!Дайте му 100 награда не глоба!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.