Разпространени снимки на „куц" стълб взривиха социалните мрежи, като на тях се вижда, как фундаментът е изкъртен, а единият крак виси във въздуха. Фотосите, разпространени от Катя Петрова, са направени в Неделино, където тече реновация  на входната артерия на града, съобщават колегите от 24smolian.com. Хората са притеснени, че може да се стигне и до инцидент, като според тях това положение, в което се намира стълбът, по който преминава ток е опасно.
За проблема е известена и общинската администрация в родопския град.
„Да, знаем за въпросния стълб, те бяха общо два, които попадаха в регулацията на пътното платно. Този който попадаше на осовата линия е премахнат, а вторият предстои да бъде демонтиран", коментира кметът на община Неделино Боян Кехайов.
Той бе категоричен, че до дни ще бъде премахнат електрическият стълб, като това се бавело заради административни процедури, а същевременно е трябвало да продължи работата по обновяване на пътните настилки и тротоарите.
„Тече подмяна на 20  - киловолтовият електропровод, като от там ще минава вече подземна кабелна линия и от стълба няма да има и помен. Направени са всички необходими съгласувания  със специалистите и според тях няма никаква опасност в момента от това положение на стълба", коментира още кметът на Неделино Боян Кехайов.
Той бе категоричен, че всичко това се прави, за да не се забави работата по проекта и в името на развитието на Неделино.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.