Родители продължават да ни сигнализират за детски площадки в Кърджали, които стават все по-опасни за деца.
„Това е състоянието на площадката в „Простор“, написа вчера Сабрие Али. Вандали продължават да трошат, констатират майките, които водят децата си в парка.
Както вече 24rodopi.com писа, съоръженията в едно от малкото места за игри и веселие на кърджалийските малчугани в парк „Простор“ са изпочупени и разбити. Красивата закрита пързалка е нашарена с такива надписи, че и каруцар би се изчервил. Няма съмнение, че това не е дело на децата, за които е предназначена площадката. Явно техни батковци и каки се чувстват безнаказани и без да им мигне окото са изписали вулгарностите и са потрошили това, което е можело да бъде унищожено.
Смяна или ликвидация на детските люлки в парк „Горубсо“, за да не станат… криминална хроника, гласи другият сигнал.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/7/17 19:31

    Ако спрете да трошите няма да има нужда от ремонт. Никой не пази всчики мрънкат само. Прост народ слаба държава

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/7/17 21:31

    От люлките и пързалките на попската градинса не е останало нищо.Настилката е изкъртена и има дупки

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/7/17 07:52

    Просто са некачествени. Настилките са менте и се разпадат от дъжда, пластмасите са тънки и нямат ув устойчивост и се втвърдяват. Но пък изкараха доста години. Спомням си, че една част бяха дарение от Турция.
    Всяко нещо си иска поддръжка. Щом си направил площадка, ще се грижиш и ще я поддържаш, иначе защо ще я правиш и ще я оставяш на произвола - несериозно е.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/7/17 09:30

    Детската площадка във Възрожденци между блок 32 и 33 е в окаяно състояние.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/7/17 10:04

    Когато прочетем новината "осъден родител, за чупене и вандализъм на синчето" с наказание- примерно "2 седмици обществено полезен труд или заплащане на съоръжението в 5- кратен размер"- знайте че тогава сме на правилния път. В противен случай- няма оправия!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/7/17 11:12

    Видеонаблюдение за такива пубертетчета които трошат едни хубави глобички на техните родители и да си стегнат децата малко.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.