Оплакват се: Лошото време гони туристите!
Гърците вдигнаха цените по „родопските” плажове. С евро отгоре са всички напитки показват менютата в бийч баровете на най-близките за нашенци места за отдих край Бяло море. Бирата на плажа е между 3,50 и 5 евро. Фрапето също е на цена от 3,50. За отбелязване е, че докато в малките курортни селища фрапето е с нова цена, в бийч баровете в Керамоти са запазили миналогодишната – фрапе с вода върви за 3 евро.
За „специално питие” нашенци пък ще платят по 8 евро. Салатите с октопод и скариди са съответно 8 и 10 евро, но се сервират със 150 грама узо.
„Сезонът започна зле. Открихме го на 1-ви май със страхотна буря, придружена с порой. Досега не можем да се похвалим с хубаво време. Ако един ден е слънчево, топло и приятно, то в следващите няколко дни слънчевите лъчи са за броени часове. Вятърът е силен, често вали”, оплака се за 24rodopi.com собственик на бийч бар в Крионери. Едва през този уикенд персоналът започна да поставя новите менюта по чадърите. Част от тях пък дори не бяха поставени.
В същото време на „Маказа” опашките са километрични.
24rodopi.com
На снимките:
Грък и българин, наети на работа, поставят менюта на чадърите

През отминалия уикенд заради силния вятър на плажа имаше и дорбе „екипирани” туристи
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/17 15:48

    Най евтино и хубаво е да пътувате от Капитан Андреево в Турция в местностите преди чанакале хем не чакаш с часове хем е евтино хем те посрещат като крал

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/6/17 15:51


    Какво разбирате от тази почивка
    В 4часа сутринта тръгваме за Гърция и сме там в 09,00часа обратно тръгваме към 16 часа и вечерта 24,00часа сме си вкъщи
    Къде почиваме повече на плажа или на прохода маказа на плажа сме около 6-9часа а на маказа също толкова 2часа на отиване и 4часа на връщане егати почивката

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/6/17 15:52

    На черно море е топло

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/17 15:52

    Черно море слънце пече

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/6/17 16:11

    Браво на гърците. Щом в Кирково вдигнаха цените от както се отвори границата що да не постъпят и те с нас по същия начин. Предлагам им да вдигнат още цените на всичко

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/6/17 16:18

    до 15.51 , ами не се прибирай същия ден бе , 30-35 евро ти е двойна стая на вечер, ти като не можеш 100 лева за деня да дадеш на каква почивка си тръгнал изобщо? В по-мизерен хотел на Черно море нощувката е 25 лева на човек на вечер, 2-ма души са си пак почти 30 евро. За обслужване и плаж изобщо не е нужно да сравняваме ...

    ОтговорИзтриване
  7. zaferiyus21/6/17 16:30

    zaferiyus почива на черноморието и няма никакви проблеми.
    Всичко си е родно и парите остават в родината ни.

    ОтговорИзтриване
  8. zaferiyus21/6/17 16:30

    zaferiyus почива на черноморието и няма никакви проблеми.
    Всичко си е родно и парите остават в родината ни.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/6/17 13:58

    Ами сега, ще свърши келипира в Гърцията. Край на авантата.Ще си плащате за всичко като попове, че иначе няма кой да ви търпи паразитлъка с хладилните чанти и боклуците по плажа и пътят от където минавате.Отива един човек, сяда под чедъра, поръчва кафе и запазва четери шезлонга.След тва идва семейството тайничко и се изтяга на сянката а като мине сервитьора се правят на луди и навдигат празни чаши от кафе и гръцки бутилки с мин. вода.Смях да гледаш.А да не говорим, че се завиват с хавлията през глава за да ръбат сандвичи, понеже не им дават да си ядат свои храни в заведенията. Тарикатлък, паразитлък.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.