Проф. Джан Солакоглу бил личен лекар на футболната звезда Арда Туран

Един от най-известните доктори на Турция загина при мотоциклетна катастрофа в България, съобщават от университета „Малтепе“.
Проф. Джан Солакоглу, който е светило в ортопедията и травматологията, загина при мотоциклетна катастрофа край Бургас. Деканът на медицинския факултет на университета "Малтепе", е участвал с група мотоциклетисти в седмичен поход до България. След похода, 55-годишният професор е тръгнал да се връща в страната си за Рамазан Байрам.
На 24 юни т. г. около 13.00 ч. на пътя Бургас – Малко Търново, малко след Звездец в местността „Айдар дере” в посока Малко Търново, в условията на десен завой, 55-годишен мотоциклетист, турски гражданин, управляващ мотоциклет „БМВ JS 1200”, с турска регистрация, навлиза в лентата за насрещно движение, съобщават от полицията. Удря се челно в лек автомобил „Фиат Добло”, с турска регистрация, пътуващ към Бургас, управляван от 42-годишния И. А. от село Жеглерци, община Тервел, а впоследствие и в движещия се зад „Фиат"-а „Рено Флуенс”, с турска регистрация, управляван от турския гражданин Е. Я.
При катастрофата Солакоглу е загинал на място.
Турските медии отбелязват, че той е бил и личният лекар на известни футболисти в страната като Арда Туран и Мехмет Топал.
24rodopi.com
Снимки: facebook
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/6/17 16:00

    Много жалко!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/6/17 17:02

    Mekani cennet olsun.

    ОтговорИзтриване
  3. zaferiyus26/6/17 18:17

    MEKANI CENNET OLSUN, AYLESINE SABIR SELAMET DILERIM.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/6/17 21:47

    motorite ne proshtavat, Ako shte da si kosmoaft ....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/6/17 09:35

    Друг път няма да кара вече мотор

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/6/17 10:09

    всички мотористи са такива, не спазват никакви правила, мислят се за привилигировани на пътя,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.