Ден по-късно Лютви Местан се появи на бул. „България“ с бивш гард на НСО

Тайна сбирка на духовни лица и политици, на имами и бивши депутати, на районни мюфтии и заместници на Лютви Местан организира във вила на брега на язовир „Студен кладенец“ председателят на джамийското настоятелство в Кърджали Аптула Шефки – Хаджията. Това разкриха пред 24rodopi.com отлично осведомени източници.
Събранието е проведено в неделя следобед недалеч от село Калоянци.
Информацията се потвърждава и от видеоматериал, заснет от местен жител между 16.00 и 17.00 часа на 7 май. На кадрите се вижда как района напускат с колите си районният мюфтия на Кърджали Бейхан Мехмед, районният мюфтия на Хасково Басри Еминефенди, бившият депутат и един от заместниците на Лютви Местан – Айдоан Али, бившият народен представител и зам.-председател на партия ДОСТ Хюсеин Хафъзов, соченият за „строителен ортак“ на бившия депутат и зам.-председател на ДОСТ Шабанали Ахмед – Бирол Дилбер и други.
Провокиран от въпросите на 24rodopi.com „Завера срещу Лютви Местан ли правите? Вярно ли е, че събирането е след връщането на Бейхан Мехмед от Турция, където получил нови указания за партията“, присъствал във вилата, пожелал анонимност, първо отговори, че Местан също е бил вътре, но си тръгнал по-рано, а после каза, че председателят на ДОСТ не е бил във вилата в Калоянци, но знаел за заседанието.
Междувременно на следващия ден, понеделник – 8 май, след 14 часа, Лютви Местан се появи в офиса на партията на булевард „България“ в Кърджали и беше придружаван освен от кмета на Джебел Бахри Юмер и от охранители, сред които и бивш служител на Националната служба за охрана (НСО). Наложило се Местан да уточнява, че държавната охрана не се е върнала, а въпросният гард вече не е служител на НСО и го пази на частни начала.
Какво обсъждат на сбирките си тези дни лидерите на ДОСТ? Защо е тази близост между мюфтии и политици? – четете по-късно само в 24rodopi.com
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/5/17 12:13

    Защо не пишете ,че джобния Херкулес Наим Сюлейманолу му беше на гости и ,че е с ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/5/17 12:24

    Мишоци най добре вместо да шмекерувате сьздайте две линии в партията а не само предатели предатели каквп значи тук предатели или извинисе, тоя дрьндарски без народа кьв чеп щеше дабьде той кога ще се извини за пеевски примерно.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/5/17 12:27

    Че то отдавна се знае, че алкохолика Наим е в ДОСТ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/5/17 12:40

    MNOGO ZAMIGLENO GO DAVATE BE RODOPI :), NALI IMATE SNIMKA OT MEVLIDA V DJAMIYATA V KIRKOVO. E TAM SE VIJDA CHE VSICHKI DOSTADJII SA DOSHLI NA MEVLIDA... POSLE "TAYNA SRESHTA ALA BALA", PRIDAYTE MALKO PO DRUGA OKRASKA STATIYATA E BALAMSKA,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/5/17 12:45

    BAHTİ DONOSNİKA VEDNAGA İNFORMİRAL VESNİKA DA E.A DVULİÇNİKA TAKİVA PEZEMETSİ SA SRED HORATA

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/5/17 12:57

    Че всички знаят кои са в ДОСТ - незаслужаващи и не можещи да се реализират в публичния сектор !Родова команда на ачове и бивши ваядени депесари!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/5/17 12:58

    Голямата новина,че и дпс-то се събират тайно по вили няма новина,а за тези голямата НОВИНА.Народа ще бъде забравен за 4 години и така,че много ни пука кой къде се среща.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/5/17 13:27

    Събранието е проведено в неделя следобед в село Гняздово във вилата на Аптула Шефки – Хаджията, чийто дъщеря, не пропускайте да го кажете на обществеността, е съдия в Административен съд Кърджали, а зетя му е председател на Районен съд - Ардино.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/5/17 13:33

    А защо не пишете вилата в която се е провело събранието че е на двуличника Касим склададжията уж голям ДПС ар който им помагаше за раздаване на скандалните пакети.!!На тайната сбирка освен Касим имаше още и няколко ДПС ари включително и един общински кмет скоро и неговото име ще излезне наяве имайте търпение !!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/5/17 13:45

    ДОСТ са кокошкари,хора неграмотни ,нереализирани ,комплексари или гладни,които никой не ги сика

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/5/17 13:58

    Религиозните храмове са за ВСИЧКИ!!!!!!Грехота е попове и ходжи да се занимават с политика.Партии,които включват духовни лица в агитацията са ОБРЕЧЕНИ от всевишния.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен10/5/17 14:54

    Ако щете тайни срещи ако щете открити срещи правете не ме вълнуват вашите срещи защото мога да кажа че до тук ДОСТ повече навредиха на хората от колкото бяха в полза.Едно от нещата за които съжалявам в живота си е това че станах член на ДОСТ.Също така мога да кажа че и на ДПС все тъй нямам доверие.

    ОтговорИзтриване
  13. Ръфкъ ага10/5/17 16:56

    Точно заради такива гьотверени и предатели навремето ни смениха имената. Този процес не можеше да се състои без активното сътрудничество на такива предатели сред нашите турци.Те бяха и основните съветници как най добре би протекло преимемуването. Вчера бяха с бай Тошо,после с бай Доган ,сега с бай Ердоган и така я карат до гроб.Гарван гълъб не става както и предател читав човек не става.Тази шайка дето са се събрали е единствено за личен интерес а отрудения народ кучета го яли.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен10/5/17 17:01

    Къде и в кой сайт има списък на кметове ,зам кметове и съветници които не могат да пътуват в Турция

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен10/5/17 18:01

    Наим е станал алкохолик след 35 годишна възраст.А преди това е стигнал до върха.А,ти си стигнал до Кърджалийската автогара за да се прибираш до Кирково с ЕТ"Ферди и Мурад"

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен10/5/17 18:42

    Еййй , лазо, лазо. И ти не знаеше за какво иде реч от сбирки и чевермета, толкова си далеч от тези мероприятия, че се оглеждаш все едно си видял тава с трабзонска цаца.
    Kuzu çevirmesi o Çoban.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен10/5/17 19:43

    Достовете-Тостовете се готвят за Революция,за партизанско-шумкарски борби...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен10/5/17 19:53

    Уж религията е била далеч от политиката? Всички ходжи са строени като мишоци. А нашите завалии някой като им каже Алаху екбер вървят като стадо на сол.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен11/5/17 14:40

    Абе малоумни ли сте, какви сте.
    Първо защо да е тайна сбирката.
    Второ, защо да не се събират, забранено ли е?
    Трето, защо духовни лица да не се занимават с политика?
    Те да не живеят в космоса. Да не би да са извънземни? Те нямят ли права? Чули сте едно нещо и чакайте сега да ви плюем. Ходжата не слуша ли политика. То живота е политика бе хора. Какво сте отделили тези хора не можели да правят политика. Да се затворят в джамиите и да станат монаси. Алооо, къде се намирате. Май акъла ви е не е в главите ви а на друго място :))))))

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен11/5/17 15:36

    господа политици като не ви излизат сметките вината не е в ходжите и имамите хората разбраха що за стока сте.борбата ви е да сте само вие по върховете.не подценявайте негово величество гласоподавателя.въстановете си пъпната връв с негово величество избирателя.тук ви е проблема.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен11/5/17 17:18

    Започва да се разплита случая с торбичките с номер 13
    Първо ги хващат в склада на касим
    Второ в съде делото сега го води дъщерята на хаджията
    и няма да се стига до никъде
    Трето кой е дал в склада на касим да се пакетират това е въпроса
    Четвърто парите на турчина изгоряха вместо да се раздават на хората
    Пето виновен изкараха дпс а той май всичко е ала бала заради тези пари от 150 хиляди евро за Кърджалийско
    ако същия е имал парите и за другите градове къде са парите това е въпроса

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен15/5/17 13:21

    Саааамо "Левски", саааааааааамо "Пеевски"

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.