Семействата на бивш и настоящ кмет на кърджалийско село си спретнали здрав кютек и то на партийно събрание. Поводът за недобрите им отношения била именно смяната на властовите позиции в Багрилци след последните избори за местна власт, разкриха за 24rodopi.com свидетели на екшъна „Селска чест, селска власт“.
Според тях, напрежението между фамилията на бившия кмет Сабри Д. и новия Севдие И. започнало след като последната била издигната през 2015 година от определена политическа партия, която обърнала „гръб“ на доскорошния управник на крумовградското село с едва 88 жители. Конфликтът пък стигнал точката на кипене, когато в кметството трябвало да се проведе партийно събрание. То било предвидено да се състои в стая в административната сграда. Поради многото желаещи да присъстват, пред кметството били изнесени маси и столове. Именно там започнали да прехвърчат искрите между бившия първи Сабри Д., който дошъл със съпругата и сина си С.А.Д. и Т.С.Д., и роднини на кметицата И.Х.И. и брат й М.И.И. В напрегната обстановка И.Х.И. напсувал бившия кмет като отправил думите „Ще е*а и майка ти, и жена ти“. Ядосан, С.Д. замахнал във въздуха с носената в ръце папка, но без да удари никого. Това обаче провокирало И.И., който забил юмрук в лицето на бившия кмет. Съпругата на С.Д. се намесила, но била хваната за гърлото и отнесла също удар в лицето, озовавайки се на земята. Синът й също влязъл в битката, за да защити родителите си, ритайки в корема И.И., който обаче му отвърнал с удар странично в лицето. Намесил се и братът на настоящия кмет М.И., който съборил на земята ексуправника и успял да нанесе удар на сина му. Т.Д. се отправил към дома си, но бил настигнат от И.И. и М.И., които го притиснали до стената и започнали да му нанасят удари. Бащата се опитал да помогне на сина си, но отново бил повален на земята и отнесъл ритници в тялото. Последвала нова размяна на реплики, а Т.Д. успял да подаде сигнал до Център 112. На място пристигнали екипи на полицията и Бърза помощ. Медиците установили оток и кръвонасядания по лицето, разклащане на зъбите на бившия кмет С.Д., наранявания по горната устна на съпругата му, кръвонасядания на лявата буза на сина Т.Д.
Съдът в Крумовград наложи пробация за срок от шест месеца и глоба в размер на 1000 лева на И.И. Братът на кметицата М.И. пък ще трябва да плати единствено наложената санкция в размер също на 1000 лева.
Присъдите на двамата обаче бяха отменени от Окръжния съд в Кърджали поради допуснати „съществени процесуални нарушения“, а делото бе върнато за разглеждане от друг състав на Районния съд в Крумовград.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/17 22:10

    Хаахахахахахахахаха, отдавна не се бях смял толкова, все едно сме на боксов мач и коментаторът е във вихъра си хахахахахахахахахахахахахаха

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/17 22:36

    Искаме зрелища ,кръв и Гладиаторски битки за по добро шоууу

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.