„Ще работя с местната власт, но няма да мълча за проблемите – не подкрепям увеличение на местните данъци”, обяви областният управител
Изграждане на Околовръстния път на Кърджали, промишлена зона, спортна зала, канализация във всяко населено място. Това са целите за мандата, които си постави Никола Чанев при встъпването си в длъжност в сряда. Новият областен управител бе категоричен, че няма да подкрепи нито едно решение на общинските кметове за увеличаване на местните данъци, като ще използва всички законови свои правомощия скок на налозите да не се случи. Приоритет в работата му ще бъде повишаване доходите на населението.
„Ще работя в тясно сътрудничество с местната власт, без значение партийната принадлежност на кметовете. Няма да мълча обаче за проблемите в региона. Ще се стремя животът на всеки един кърджалиец да се подобри. Вратата ми ще е отворена за всеки гражданин. Ще работя Кърджали да се превърне в място, където националните ценности се уважават и почитат”, категоричен бе Никола Чанев.
Той допълни, че ще разчита изключително на зам.-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева като „ярък представител на Кърджали в законодателната власт”. Чанев благодари за подкрепата й и гласуваното доверие млад човек да поеме отговорния пост на областен управител.
„Радвам се, че Никола Чанев прие нашето предложение. Предстои ни много работа. Обходният път е в процес на отчуждителни процедури. Предстои и разширяване на пункта „Маказа”. Стремя се Кърджали винаги да присъства в Дневния ред на правителството”, обяви Цвета Караянчева. Тя допълни, че през следващата седмица ще бъдат представени и новите двама заместници на Чанев, които са от квотата на ГЕРБ.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/5/17 13:15

    Браво,дано се сбъднат думите му,успех.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/5/17 14:03

    Дано изречените думи да станат и реалност.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/5/17 14:16

    Г-н Чанев познавам Ви като колега в НАП.Бяхте ми началник,но никога не се държахте като такъв.Знам,че не сте голословен и си държите на думата.
    На добър път. /Алиев/

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/5/17 15:43

    Браво, пожелаваме ти здраве, кураж и успехи!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/5/17 17:24

    Успех Чанев

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/5/17 18:19

    Успех! Браво, г-жо Караянчева :)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/5/17 21:29

    С действията и постъпките си да е областен управител на всички граждани независимо от тяхната партийна принадлежност. До такава степен да е добронамерен, че тези които са гласували за друга партия, на следващите избори да гласуват за герб. Така да прави политика на местно ниво.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/5/17 10:23

    Много хвалби, много нещо. Имам чувството, че тоз народ вече е изгубил представа за време и реалност. Но няма значение. Важното е да има Големи обещания и празни надежди, които се раждат всеки път с ново лице на познато управление. Нищо лично към новия областен. Не го познавам и му пожелавам здраве и успех!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/5/17 13:15

    Не се заблуждавайте уважаеми жители на общината, местната власт няма опозиция в общинския съвет, "властимащите изкупиха на промоционални цени" всички съветници. Всичките са "наши".

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.