„На този площад се развяха два вида знамена, но едните са на 28 години. Преди 28 години нашата болка ни обедини. От 28 години нашата сила е в единството и заедността и ние
водим тази битка за права и свободи. И ще продължим борбата за сигурност и мир в нашата Родина", обяви в центъра на Джебел лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. От площад „19 май" той призова кметът на града Бахри Юмер да си подаде оставката, наричайки го „предател".
Мустафа Карадайъ и зам.-председателят на ДПС Хасан Азис поставиха венци на чешмата-паметник на площада в Джебел.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/5/17 13:50

    Ти гласувал ли ки за Бахри Ювер да са му искаш оставката ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/5/17 14:53

    Комедия пълна смешници. Вижте на какви хора гласувате само. Като български сериал с турски актьори. Къде е вашето обединения. За какво се карате? Вместо да се карате и да се биете направете нещо добро за хората и те да преценят на кой да гласуват.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/5/17 14:55

    Смешна история.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/5/17 14:57

    Оставка

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/5/17 15:41

    До 13:50 той може да не е гласувал,но като член на ДПС е гласувал
    доверие,и ако Бахри Юмер е морален човек щеше да си подаде оставката отдавна ама....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/5/17 16:48

    Бахри Юмер е избран с гласовете на ДПС ако има малко морал трябва да си подаде оставката.За голямо съжаление и той ще се пише в листата на предателите\разединителите\ на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/5/17 17:40

    Време е да отговорите на въпроса кой и защо ликвидира поминъка на хиляди семейства тютюнопроизводители.Защо на 20 км на юг в Гърция които са също в ЕС се работи и се плаща повече за кг/тютюн а в Родопите се дават жълти стотинки

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/5/17 18:08

    Продажниците ВЪН ВЪН ВЪН

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/5/17 19:21

    Голяма комедия се разиграва. Благодарение на вас политици на ДПС и отрочето ви ДОСТ ние сме вън от нашата родина! Поне във възпоменателните дни не правете политика а бъдете с народа, който сляпо ви подкрепя!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/5/17 20:57

    Вместо да се карат да откриват нови работни места в крепоста на ДПС а не само да се хвалят че са спечелили места в парламента .Народа в нашия край вече не вярва на партии а на работни места с достойно заплащане Стига вече сте лъгали този народ с измислени сказки Ако искат да спечелят гласове нека да има повече инвестиции в Кърджали и повече работни места ,тогава народа ще гласува за тази партия

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/5/17 21:45

    20,57 e absolytno prav.28 godini sram i pozor za izto4nite,za6to mladite hora napuskat rodnite si mesta? Tuk se krie zqlata istina.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/5/17 23:09

    Някои хора си играят с огъня.Ако продължат ще се изгорят.Жалко че заради кокала са паднали толкова ниско

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/5/17 17:00

    BAHRI OMERIN ISMINI TELAFUZ ETMENIZ ICIN ABDESLI OLMANIZ GEREKIYOR,O KENDI TURK IRKINA SAHIB CIKANLARDANDIR,,ADAMDIR O,,,DPS ISE DINZSIZ BIR PARTI OLARAK ANILACAKTIR,GOTUNUZU VERIN DINSIZLERE BAKALIM SONU NE OLACAK,,,



    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/5/17 18:47

    Shte vi doide reda kato vastane toz natod koyto po prinuda napusna rodna maika balgariya sega si imate kozove vazroditelen proces a u sled 10.15 godini kakvi shte gi razpravqte acaba mustafa pomak 28 godini mizeriq I glad za turskata etnos ne zaradi vlast imashtite a zaradi vas dps gospod zabavq no ne zabravq gotvereni I redakciqta ako ne mi pusnesh komentara I ti da go dgd depesarski zadnik pozdravi ot germaniq

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/5/17 22:54

    Стига с тая стара песен - откриване на работни места. Един пример - в Теклас работни места - бол, работници возят от Златоград, от Неделино, от Хасково. значи няма кандидати от Кърджали, от Момчилград, от Черноочене, от Джебел и т.н.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.