Главният прокурор Сотир Цацаров погна пиян шофьор от Кърджали. Водачът бил спрян за проверка от полицаи в областния център, а пробата му с дрегер отчела над 1,2 промила. Грешка в датата на инкриминираното деяние обаче освободи от наказателна отговорност кърджалиеца, разкриха за 24rodopi.com запознати със случая.
Деянието било описано на 28 септември м.г. Реално обаче проверката била извършена броени минути преди полунощ на 27-ми. Районният съд в Кърджали отказа да допусне изменение на обвинението в частта относно инкриминираната дата, като по този начин пияният водач на лек автомобил „Опел Астра” бе признат за невинен. След жалба от страна на главния прокурор на страната Сотир Цацаров обаче, Апелативният съд в Пловдив отмени решението на магистратите в Кърджали и върна делото за ново разглеждане с промяна на датата в обвинителния акт.
Припомняме, че незабавно производство бе образувано в РУ-Кърджали срещу Б.К.(37) за управление на автомобил след употреба на алкохол. Той се движил с „Опел” и бил спрян за проверка в 23,50 час на ул.”Стефан Стамболов” (Новия мост – б. р.) в областния център. Тогава бе съобщено, че тестът за алкохол отчел 2,77 промила. Водачът отказал кръвна проба за химически анализ. Бил задържан е в полицейското управление.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/17 22:35

    Ама чакайте сега , пуснете човека, този човек до 3.00 промила нямаше ли право да кара визилото,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/4/17 22:57

    А какво става с националните предатели ,крадливите и корумпираните управници които крадат милионнииии и милиардииии...искаме тях а не дребни индивиди от бедното стадо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/4/17 01:26

    Нито промила на алкохола е точен нито датата , водача ли е бил пиян или полицаите,които го спрели ?????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/4/17 05:56

    Кога полицаите ще се научат да си гледат работата като хората? Ако всичко им беше наред, нямаше да се налага да се намесва Цацаров, нали? Да вземат от КАТ да си стегнат хората, а не да се чудят после защо ги подиграват!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/4/17 08:36

    Ubivat hora na pitys davat im uslovno da pognat i tyah a ne ot skuka da se cudyat kvo da pravyat

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/4/17 09:45

    Пиян полицай ,съдран човал

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/4/17 09:48

    Хайде сега г-н Прокурора да седне да чете тези коментари и да не се занимава с глупости,щом някои полицаи не си вършат работата човека какво им е виновен

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/4/17 11:20

    до 01.26 питай майка ти

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/4/17 15:39

    Многото похвали не са за хубаво,получава се главозамайване и от там до голямо самочувствие.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.