Кангали нападнаха двама кърджалийци, решили да се разходят след края на работния ден в района на Каменната сватба. Известният зъболекар Кирил Минев и негов приятел се спасили с бяг, качвайки се почти в движение в преминаващ наблизо автомобил, чийто шофьор помогнал на двамата мъже.
Инцидентът е станал във вторник вечерта.
„Кучетата излязоха от краварник, намиращ се в района на село Сипей. Тръгнаха озъбени към нас, не се спряха и дори като видяха, че вземаме камъни от земята. Единственото ни спасение се оказа преминаващ автомобил. Шофьорът намали и ние скочихме буквално в движение в колата. Водачът ни посочи, че краварникът и кучетата са собственост на кмета на Сипей. Въпреки оградата животните спокойно излизали навън и това не било първото им нападение спрямо преминаващи хора, ни разкри водачът”, разказа за 24rodopi.com д-р Минев.
Зъболекарят веднага подал сигнал до Център 112, откъдето пренасочили разговора към дежурния в Областната дирекция на МВР. „Полицаят ми каза, че ще вземат отношение по случая. Аз обаче отидох да потърся кмета на Сипей. От къщата излезе съпругата му, която ми отговори „Имаме кучета защото се краде. Вие какво правите там?”. Ние правихме обичайната си разходка. Бяхме на пътя, далеч от краварника, когато кучетата ни нападнаха, което явно е нещо нормално в района”, сподели д-р Минев.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/4/17 11:54

    Хасан Азис, ако е кмет на място, да провери регистрирани ли са кучетата в общинска администрация. Ако не са, да наложи санкция на кмета на Сипей и като собственик на кучетата, и като кмет. Ама стиска ли му да излезе срещу свой?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/4/17 11:59

    kangali ili mangali

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/4/17 12:00

    vnimanie tova e mnogo opasno

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/4/17 12:48

    Преди известно време тези кучета нападнаха и сестра ми. Говорихме с кмета - никакъв ефект...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/4/17 15:00

    Leko ste se otirvali.Mojehte da otnesete nyakoy samar ot jena mu za tova ce se razhojdate tam.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/4/17 16:36

    Какъвто е кметът такива са и "КУЧЕТАТА МУ"!Всички са от тип"КМЕТ НА ГАЛИЧЕ ВРАЧАНСКО"Арогантни,високомерни,агресивни,да не се убиждат почти %90 полуграмотни и то все"БИЗНЕСМЕНИ".ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ СТРАНА СА само за трудещият се човек."Другите" не ги спазват.Познавам територията на общината и "нравите" на управлявяните и управлявящите едните ги е страх от тях,другите пък знаят,че са ги "уплашили".Господ,АЛЛАХ да ни е на помощ!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/4/17 17:58

    Докторе, съдете ги,за да не пострадат и други.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/4/17 18:03

    Че и нагла на всичкото отгоре жената на кмета! Вместо да се почувства неудобно ! Простя работа !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/4/17 19:55

    Тези кучета на кмета на Сипей нападат и хората от селото - съседи на кмета, деца, които минават за разходка към Каменна сватба и др. Предупреден е многократно. Тоя се страхува от жена си, но ще си изяде хляба. Хората от селото вече не искат да говорят с него!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/4/17 23:02

    Кангалите и мангалите един път си намират майстора и спират с бабаитлъка.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/4/17 00:12

    Абе и безсрамно пита "Вие какво правите там". Сигурно си мисли че районът и е личен имот. Вървете да живеете при кравите си вместо да пускате кучетата безконтролно върху хората и децата им. Туй ще е по хайърлия и за селото. Със тази култура и грамотност и без туй само от крави разбираш. Докторе изкарай зъбите на таз жена и кмета без упойка. Плащането от мене :)

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/4/17 20:16

    кмета и жена му са малоумни и нагли плачат за даяк .Ако кьопеците удавят дете или човек кръв ще се лее насред селото

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.