Юлия Ал-Хаким, приятелката на депутата -новобранец Сашо Симов показа пръстена, който й подарил днес. 21 април за двамата е двоен празник – тя има рожден ден и точно днес решили да се сгодят, пише агенция „Блиц“.
Както вече 24rodopi.com писа, депутатът от БСП Александър Симов, избран от Кърджали, се сгоди и съобщи радостната новина в социалната мрежа.
Двамата се срещат преди време на протест и оттогава са неразделни. Сашо Симов нарича красивата си приятелка „Моята шиитска принцеса”.
Юлия Ал-Хаким е родена на 21 април 1985 г. в София. Фамилията й идва от рода на дядо й, който е от Ирак. Завършила е Бохемистика (чешка филология) в СУ "Св. Климент Охридски". В момента е редовен докторант по западноевропейска литература в същия университет по темата "Авторските приказки във викторианската епоха". Има публикации в "Литературен вестник", сайта "Поглед.инфо" и други.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.