Пътен инцидент с участието на кмета на община Джебел Бахри Юмер стана около 17.10 часа в Кърджали. Два леки автомобила са се ударили челно на улица "Мара Михайлова", близо до автогарата, няма пострадали, предаде от мястото на инцидента репортер на 24rodopi.com.
На място пътни полицаи установяват кой е виновен за катастрофата и дали някой от водачите е употребил алкохол.
Видимо е, че водачът на служебния автомобил на община Джебел - "Форд" с регистрационен номер СВ 56 56 АР, е карал в насрещното и вследствие на нарушаването на правилата за движение е последвал сблъсък с правилно движещият се "Мерцедес", коментираха пътни експерти.
Кметът на Джебел живее от години в Кърджали и се връщал от работа.
61-годишният Бахри Юмер е кмет на община Джебел и един от създателите на партия ДОСТ. След изборния провал на ДОСТ на проведените на 26 март парламентарни избори, Юмер е сочен за силният човек на Анкара в България. Неофициални източници твърдят, че управляващата партия в Турция е снела доверието от Лютви Местан и сега Бахри Юмер има по-силни позиция от формалния председател Лютви Местан.
На снимките:
Катастрофиралите автомобили;
Бахри Юмер и другият водач дават обяснения на пътния полицай
24rodopi.com
Очаквайте подробностите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.