23-годишният Максун е похитителят на 16-годишната Фатме Ашкън от кърджалийския квартал "Боровец". Това твърди бащата на изчезналата на 3 април тийнейджърка Ашкън Хасан. Той разказа, че непосредствено преди изчезването на девойката, чичовците на Максун ходили при тъща му и предложили да се разберат за сватосване.
Фамилията на Максун живее близо до квартал "Боровец".
Както вече 24rodopi.com писа, над сто души протестираха в квартал „Боровец“ в Кърджали. На улица „Рожен“ имаше засилено полицейско присъствие. Поводът за протеста е изчезването на 16-годишната девойка Според баща й Ашкън Хасан момичето е в неизвестност от 10 дни. 
„Къде е нашето момиче? Къде е нашето дете? Кой ще открие Фатме Ашкън? Жива ли е тя?“, тези въпроси задаваха десетки близки и приятели на изчезналата тийнейджърка, които протестираха днес около 18 часа на улица "Рожен". 
Утре протестът ще бъде подновен на Кръговото кръстовище на Пазара.
„Дъщеря ми не е животно. Аз искам тя да завърши техникум. После да си намери хубава работа, а не да работи в чистотата“, каза бащата.
Участници в протеста припомниха, че миналата година след отвличане на момиче се стигна до родова вражда, завършила с убийство.
Ашкън Хасан е подал жалби в прокуратурата и полицията за изчезналата Фатме, която е ученичка в „Евридика“
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/4/17 21:20

    maksun nee li dale

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/4/17 21:20

    Adamlar soyluyolar kimin kacirdiini ve isim adres veriyolar,ve yetkili gorevliler onlem almiyolar bu ise.Sonra cok gec olacak...Sonu katliamla bitecek bu boyle biline....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/4/17 21:33

    Redaktsiqta na rodopi 24 .Zasto ne publikuvate komentara mi ve hora....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/4/17 23:08

    Aşkın abi belki kızın kendi rızasıyla gitti o zaman napacaksik zaten iş işten geçti artık onlar mercimeği fırına verdi çoktan iki üç ay sonra gelir koca göbekli

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/4/17 09:34

    Bu Dalele gene bıkmadai kız kaçırma

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/4/17 10:54

    kvo ni zanimavate s c......istoriii?

    ОтговорИзтриване
  7. Без глупости за права и закони, моля! Какви са тези допотопни цензури, ало комунетата?...

    ОтговорИзтриване
  8. Коментарът ви ще се покаже, след като бъде одобрен.

    Комунистите щурмуват парите и имотите, комсомолци те след тях вървят!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.