„Аз съм един от вас и искам вашата подкрепа с номер 9 в бюлетината, за да може ДПС да има по-силно представителство в следващото Народно събрание и да има развитие в региона. Сега е моментът да си изградим нашата обща къща със здрави основи и децата ни да живеят на по-добро място". С тези думи кандидатът за народен представител от листата на ДПС в 9-ти Многомандатен избирателен район в Кърджали Альоша Синабов се обърна към жителите на ардинското село Падина по време на среща от предизборната кампания.
„Аз съм тук, ще дойда и след 26-и март. ДПС е единствената партия в България, която приема всеки избирател със своите различия. Апелирам ви да не вярвате на изборните лъжи на другите партии. Вярвайте само на себе си и на ръководството на общината, защото те са най-близо до вас", допълни Альоша Синабов.
На предизборната среща в най-голямото ардинско село присъстваха още областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кметът на общината Ресми Мурад, председателят на общинския съвет Сезгин Байрам, зам.-кметът на общината Наско Кичуков, общинския съветник от Падина Шинка Аврамова, кметовете на Падина, Жълтуша, Еньовче, Стояново, бизнесмени, членове и симпатизанти на ДПС.
В изказването си областният председател на ДПС инж. Изет Шабан подчерта, че ДПС е една от най-стабилните партии у нас, която мисли за малките населени места. „В ДПС не делим хората на тези и онези. ДПС следва последователна политика и се грижи еднакво за всички", заяви инж. Изет Шабан.
Кметът Ресми Мурад запозна присъстващите с кандидат-депутатската листа на ДПС в 9-ти МИР в Кърджали. Представи приоритетите на Движението в предстоящите парламентарни избори за борба с бедността и демографската криза. „Убеден съм, че след изборите ДПС ще бъде най-предпочитаният партньор за управлението у нас, защото ние сме предвидими, предсказуеми, последователни и сме системна партия", заяви Ресми Мурад.
Падинчани изразиха своята мощна и безрезервна подкрепа за листата на ДПС с №9 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Гюнер ШЮКРИ


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.