Хората на Местан пък се жалват, че групата им за лепене на плакати била нападната с бухалки

Османският марш с осъвременен текст, наричан още „химн на партия ДОСТ“, няма да звучи провокативно из улиците и булевардите на Кърджали. Полицаи спряха буса с озвучителната уредба на булевард „България“ в центъра на града към 16.30 часа.
И днес имало десетки сигнали от граждани за превозно средство, което излъчва силна музика.
Водачът на буса е предупреден да спазва обществения ред. В присъствието на полицаите той подписа протокол, видя репортер на 24rodopi.com.
Както вече писахме, сигналите до РИК за разпространени агитационни предизборни материали на турски език с лого на партия ДОСТ, както и партийни бусове, обикалящи Кърджали и излъчващи по уредба силна музика на турски език, вече са препратени в прокуратурата.
Междувременно от ДОСТ са се оплакали в прокуратурата, че неизвестни са нападнали с бухалки екипа им, който лепял плакати в квартал „Възрожденци“. Инцидентът се случил пред блок 103 в квартал „Възрожденци“. Пострадало е лицето Гюрсел Юсеин, който бил напръскан със спрей. Полицаи снели показания от нападателите.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.