Хасан Азис няма да бъде депутат, спечеленото от него място в 44-ото Народно събрание ще заеме зам.-кметът  на Момчилград Ерол Мехмед. Новината на 24rodopi.com беше потвърдена от самия кмет на Кърджали.
Нееднократно сме отбелязвали, че Хасан Азис подсили кандидат-депутатската листа ДПС в най-тежките за партията избори, заради агресията и рекордното финансиране на опонентите, но беше ясно, че ще остане кмет в града край Арда.
Вчера инж. Азис направи официални постъпки да бъде заличен от листата. Снощи той написа на стената си във фейсбук следното:
Днес внесох заявление в ЦИК да бъда заличен от кандидатската листа на ДПС в изборен район 9 - Кърджалийски.
Както много пъти съм казвал, аз няма да предам гласуваното ми доверие от гражданите, да бъда кмет на Община Кърджали.
Благодаря още веднъж за това, че бяхме единни, за това че имахме ясен избор и твърдо решение!
Благодаря, че подкрепихте листата на ДПС в Кърджали! Че заявихте своите очаквания, споделихте проблемите си и търсихте с нас решенията им!
"Има три константи в живота - промяната, изборът и принципите."
27 години Движението спазва своите принципи за заедност, единност и толерантност, с тези принципи, Изборът е - ДПС!
С ДПС към промяната!
Всички ние работим за една по-добра България!
И важното, което видяхме е, че силата беше на страната на постоянството, на истината, на обединението!
Пред нас има само един възможен път и той е - националноотговорна политика и никакви "случайности"!

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/3/17 10:27

    Браво на кмета Хасан Азис.
    Нека всеки си направи сметките много добре и вземе поука от случилото се до днес и си признае че ХАСАН АЗИС И МЛАДЕЖИТЕ ОТ КЪРДЖАЛИ УСПЯХА пак да допринасат за дпс много от очакваното.
    Поради което вече е дошло времето Хасан Азис и екипа около него младежите да са в първите редици на дпс като Хасан Азис лидер на дпс и младежите да им се даде шанса да изчистят дпс от остатъците бивши комунисти и предатели и техни синове и внуци които вредят на дпс и чрез които дпс губи силата си всяка изминала година.направи се много да сега няма ги предателите на народа няма го агента Павел, шибанали с узото, хафъза фетоджията,ремзи османа,няма ги и двамата братушки Метин и четин Казак двама депутати от едно и също семейство нито местанлийскиа амед Хюсеин и прочие.
    Борбата да продължи за чисто дпс иначе ше има по голям разпад

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/3/17 10:59

    В случая не е ли е предателство? Да ти гласуват доверие като депутат, а после да се откажеш?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/3/17 16:30

    Пуснете всички коментари не се страхувайте толкова много, бъдете по смели, мъже дет се вика по народно му, колкото и да се страхувате това не е решение, никой не е спечелил от страха, страха си е кофти нещо, не се доверявайте на страха.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.