На тези избори Злото се опита да влезе в България. С автобуси и зурни. Със стари песни с мирис на кръв. Със злоба и алчност. С териториални апетити. Със заплахата за всеки един българин от Източните Родопи – Кърджали и Крумовград, Чакаларово и Жълтуша, Бойно и Рани лист, Пчеларово и Джебел...
Това са неканени гости. Неискани. Те инжектираха напрежение във всеки един дом. И това е само началото. Защото змията е още малка, но апетитът й е огромен. Външният продуцент на това риалити иска след 26 март страхът да се превърне в постоянно чувство за несигурност. За прокуда от роден край и роден дом.
Затова на тези избори е важно да се гласува. За дома. За децата. За общото ни бъдеще тук. За могилите на дедите ни. За всичко онова, което е Кърджали. За всичко онова, което са Родопите. Защото Кърджали и Родопите не са само географска територия. Това е територия на сърцето.
На туптящото с неугасимия пламък на българщината сърце на всеки един от нас, без разлика от вяра и етнос.
Не искам да влизам във вашия дом само като кандидат за ваш представител. Защото аз вече съм кърджалиец! И ще бъда във вашия дом и след 26 март. И ще бъда вашия глас в държавата.
За мен Кърджали вече е кауза. Едно сърце! Сърце по-голямо от мен. Кауза, голяма колкото всички нас.
Гласувайте! Гласувайте за младостта! За честността! За промяната! За промяната на Кърджали! За промяната на Родопите! За промяната на България!
Заключително слово на Александър СИМОВ,
кандидат за депутат от БСП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.