„От ДОСТ не сме плащали никакви автобуси. Имало е напрежение на автогарата, но мисля, че проблемът между транспортните фирми и пътниците е на път да се разреши“, коментира пред 24rodopi.com Исмаил Кьосеюмер, който беше седми в кандидат-депутатската листа на ДОСТ. Той се появи в района на автогара „21 век“ след разкритията на 24rodopi.com, че стотици изселници са принудени сами да платят обратното пътуване до Бурса, Измир и Истанбул.
Появата си на автогарата Кьосеюмер обясни с получена информация за автобус, който имал проблеми на границата заради изтекло пълномощно.
„Аз имам билет за връщане на 2 април, но дано да не възникват някакви проблеми“, надява се 64-годишният Фаик Кьопрулу, който ще се връща в град Буджа, в района на Измир.
Мнозина пък потърсиха съдействие в близкия офис на партия ДОСТ, като излизайки от него кълняха лидерите на партията. От транспортните фирми им обяснявали, че вече няма безплатни автобуси и е редно да си потърсят правата в ДОСТ.
24rodopi.com
На снимките:
Фаик беше дошъл на автогарата да провери дали не е потърпевш от приключилата процедура;
Исмаил Кьосеюмер разговаря с изселници, които ги чака дълго пътуване до Бурса
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/3/17 16:32

    Takae e, ne se tplashtali ,Erdo vi gi plati!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/3/17 16:53

    Така им се пада на ачовете, които за безплатен превоз и храна с "месо" се продадоха.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/3/17 17:02

    neka da ostanat,ha sega dps da plati pitnite,i mesoto,nyakoi hora mnogo govoreha.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/3/17 17:58

    Dost bitti gene bize DPS den fayda var

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/3/17 18:14

    hubavo vi natriha nosovete.zatolkoz godini ne vi doide akala 4e samo vi izpolzvat da si palkiat gu6ite.mestan ima 5o ooo ooolv vie ko imate ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/3/17 19:16

    Исмаил брато познаваме се още от детските години бива ли така най-нагло да лъжеш,на теб това не приляга.Запази уважението на своите приятели и познати.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/3/17 19:20

    НЕ СТЕ ПЛАЩАЛИ,НАЛИ ОРГАНИЗИРАНО ОТ ВАША СТРАНА ДОЙДОХМЕ ОТ ТУРЦИЯ И БИЛЕТ НЕ СМЕ ПЛАТИЛИ.И ИСКАМ УТРЕ БЕЗПЛАТНО ДА СЕ ПРИБЕРА КАКТО ОБЕЩАХТЕ С МЕСОТО БАРАБЕР.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/3/17 20:06

    За пореден път признават, че Ердоган им плаща превоза и ГИ КУПУВА, ама къде в България ДЪРЖАВА за да им потърси отговорност ! Заспали органи! Срамота ! Дано поне БОГ да опази България, че политиците и държавните органи едва ли........

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/3/17 02:24

    DOST vi plati patnite vie glasuvahte za DPS maloumnitsi taka i se pada

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/3/17 10:03

    Смешници

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/3/17 11:20

    Реджеб от Лисиците ако беше регистрирал партията и я оглавяваше НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТАКА! Той не е самовлюбен слабак от Островец, а е силен общественик от Лисиците!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.