Резултати от парламентарните избори в 9-ти Кърджалийски избирателен район. Данните са към 10:00 на 27.03.2017 г. при обработени 100.00% СИК протоколи в РИК.
Както вече 24rodopi.com писа, народни представители от Кърджали стават Цвета Караянчева, Мустафа Карадайъ, Хасан Азис (вероятно ще отстъпи мястото си на Ерол Мехмед), Адлен Шефкет и Александър Симов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/3/17 12:53

    B партия ДОСТ има две крила или течения,
    Едното е на Националистическите среди в Турция!
    А другото крило е на Ислямските среди начело с президента!
    Има и трета група от идеалисти или заблудени наивници,които си мислят,че вече Българските Турци ще поемат своята съдба в свои ръце!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/3/17 13:24

    ДПС,както винаги е на първо място-заслужено!Ами сега достаджии?
    Къде сте сега няма автобус,микробус и няма марша на султана?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/3/17 13:25

    Интересно...агент Павел,ще ползва ли охрана от НСО???

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/3/17 13:59

    Местан ще дава изявление от турското посолство, от там са му назначили вече охрана и дори личен ибрикчия

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/3/17 15:17

    Дост осовободи и двата офиса в града, май нйкой избяга някъде.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/3/17 15:20

    Пука му на павльо.Ще си вземе субсидийката за глас 11кинтара умножено по 120хиляди ,ха да му е зле с милиончетата .Пак ще тегли каиша амуджата,заради шайка бандити

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/3/17 16:19

    Всички политици са печеливши, само народа е пак загубилия!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/3/17 16:20

    ДПС се прави на и тересни, не мисля че тези резултати ДОСТ не ве притеснява,тези 21% много добър резултат,недейте да се хваляте защото всички кметове се от дпс и водят възрастни хора в урните да гласуват, неграмотни възрастни хора някои треперещи и бяха изплашени че ще се глобят ако не гласуват.А се хваляте помислете малко след време ако си изгубите общината кърджали, какво може да се случи, това са първата стъпка на ДОСТ следващите избори ще има повече резултати.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/3/17 16:47

    Не се успокоявайте .Това са първите избори в национален избор .Ще ви разкараме на кметските избори . Ще ви се види на горнище особено на шайка бандитите дето се правят на генерали от ДПС.Няма ма да имате кмет от ДПС на нито едно населено място или община .Ще ви потърсим сметка за всичките ви лозуми и престъпления

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/3/17 17:42

    15.20 часа! Приятел, той няма да вземе и една стотинка, защото субсидиите се дават на партии, а не на коалиции. ДОСТ и НПСД се явиха заедно на изборите, така че държавната субсидия в размер на 11 лева за глас отпада за тях. Лично аз се радвам, защото нито стотинка от нашия джоб няма да отиде при хора, които искат да я разпарчетосат и служат на чужди господари. Не искам нито Турция, нито Русия, нито Америка да се меси в нашите дела. Може да сме най-бедните, но няма да се продадем за пари.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/3/17 18:07

    Не искам нито Турция, нито Русия, нито Америка да се меси в нашите дела. Може да сме най-бедните, но няма да се продадем за пари.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/3/17 18:27

    Когато се анализират изборните резултатите редно е да се сьобразим с цифрите .а те са 150хил.гласа по малко в сравнение предишните избори за ДПС. ДОСТ загуби заради трудностите които бяха сььздадени при гласуването.Тепьрва ще се види и подмененият вече вот. Обрьщам се кьм онези които агитираха че ДОСТ е партия на някой си. Господа, всички да знаете ДОСТ гласуваха хора които тьрсят алтернативата на корумпираните феодали и феодалчета и постигнатото е един голям успех!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/3/17 22:43

    dost e vece istoriya:)))))
    islamistitite si vzeha uroka ot nas!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/4/17 16:58

    Прости достаджии. На всичко отгоре и се заканват. След време да не се скрият в мишите си дупки от където пропълзяха.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.