Не Начо Ковачев, а Георги Кючуков е трябвало да бъде назначен от служебния премиер Огнян Герджиков за областен управител, но подготвеният за промени ценен кадър на левицата станал жертва на „достаджийски (приятелски – б. р.) огън“. Това разкриха за 24rodopi.com източници от „Позитано“ 20.
„И президентът, и служебният премиер, и лидерът на БСП имаха виждания за ситуацията в Кърджали. Общо 5 бяха предложенията. Георги Кючуков, Бисер Николов, Назми Мюмюн, свързаният с НДСВ бизнесмен, за когото писахте, и Начо Ковачев. Последният беше и най-малко вероятният вариант, но скандалът промени шансовете на всеки един. Последните станаха първи. В „Позитано“ 20 се появиха сведения за инцидент в Кърджали с участието на общинския лидер на БСП Кючуков. Бе обявено, че е задържан да шофира в пияно състояние и му е взета книжката. Казано бе, че ако на 8 февруари по обяд Кючуков бъде назначен за областен управител, ще последват публикации в медиите за скандала и до края на деня ще има ново решение за отстраняване на новия областен управител. Щяло да има повторение на случая с назначението на Бойко Синабов за шеф на „Земеделие“-то в Кърджали и последвалото му уволнение след като от ГЕРБ пуснали документи за неплатени данъци“, разкриха пред 24rodopi.com източници от ръководството на БСП. Те ни предоставиха и копие на папката „Достаджийски огън спря Кючуков“.
Бил ли е заловен Георги Кючуков да шофира пиян? Взета ли му е шофьорската книжка? Какви бяха данните в нощта на срещата му с пътните полицаи и какво стана накрая? Четете по-късно само в 24rodopi.com
Георги Кючуков е общински председател на БСП в Кърджали и общински съветник. Бил е кандидат за кмет на Кърджали. С две висши образования „История“ и „Политология“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/2/17 09:53

    Какво може да се очаква от агенти - ченгеджийски номера!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/2/17 10:08

    пишете приятелски а не достаджийски защото хората ще си помислят че местан е виновен

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/2/17 11:19

    питайте комшиите му комшо, най-добре от комунист ага приятелю акъл не йок гладна кокошка просо сънувал, нали така бай Амет. Мошеници за пари бол ага. Не Местан ага е виновен, а бедността им, за бедност и в далаверите. Писна ни гладни да храним. Давай наядено, че обществото е гладно като него. Амин Боже, Аллах сполай. Писанията в долапа! Лъжа до лъжа са ххх нищо против ама недай си боже да останеш гладен, няма да ти помогнат, там им е проблема на мнозина от комунистите. Думата състрадателност е непозната за тях...не дай си боже да паднеш, няма кой да ти подаде ръка, това е той/те. Давай с наддаването, с лъжите, общи приказки са, хората са тъпаци, те ще ни казват как ще се оправим, те всичко ще ни обещават, спекула аркадаши бсп се национализира; патриотите са социализираха; аптали вар не е както във Франция... Патология ..празни приказки... навсякъде по света е ... Герб има повече шанс, празното квадратче, в студен кладенец на риба

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/2/17 11:22

    Ако е вярно, означава че клеветата е изречена от човек на който централата вярва. Кръга много се стеснява.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/2/17 11:28

    Браво на БСП и на Нинова...народа иска промяна и промяната наближава,и Кючиков,Симов,Багдасаров са качествени лица и заедно ще успеем в Кърджали и страната....долу националните предатели и мекеретата,долу агентите и шарлатаните

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/17 11:29

    Добре че не е станал . г-н Ковачев е много по -добре от червеният Кючуков . БСП е пред пенсиониране . Кармазъ Назми стои по добре от Кючуков . Хвани единият удари другият червен лентяй!!! И образованието им е под съмнение !!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/2/17 11:31

    Не приятелски а шумкарски номерца...врагът никога няма да стане верен приятел а само интересчия за да си напълни и натъпче гушата си и джоба си..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/2/17 11:33

    Хората от БСП без да са пили са много ПИЯНИ . Как може да ни управляват !!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/2/17 12:34

    А бизнесменът, близък до НДСВ, далине е великият Мариян Кавракиров. Дави имам номинациите на БСП , особено хората на НДСВ. Пак гласувайте за тях!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/2/17 14:51

    Кучетата си лаят ли лаят е керванчето си върви ли върви. Лайте прости псета, а ние си прави каквото си искаме. Продължавайте да пишете!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/2/17 16:20

    Момчето е читаво,вдигнете и от него ръцете!!!А за тези измислили и подали фалшивата информация само мога да цитирам Славейков:Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша...." .......Що за хора са да изпитват наслада от това да засегнат човек и се занимават с доноси????

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/2/17 16:32

    Izstrebitelite ste gi prizemiat vsichkite samo s edin prast.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/2/17 17:02

    Кажете имената на доносниците

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/2/17 17:02

    Кажете имената на доносниците

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен12/2/17 17:33

    зашо МВР Кърджали скри това престъпление .Това чадър от страна на МВР ли е? Какъв пример дава един лидер на БСП ?

    ОтговорИзтриване
  16. Професора13/2/17 04:12

    Сигурен бях,че на БСП Кърджали не трябва да имаш доверие,видяхте какво стана от София назначиха водача на листата..........

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.