Навръх рождения си ден Цвета Караянчева започна новата битка: Целта ни е да извадим Кърджали от лапите на ДПС!

„Нашата цел е да върнем България в европейската орбита, в която бе доскоро. Нямаме право пред децата ни да не се справим с тази задача. Какво наблюдаване в момента? Чистки, уволнения, страната ни излиза от тази орбита.
Нашата кауза тук е да измъкнем област Кърджали от лапите на ДПС.
За трети път съм номинирана да бъда водач на листата на ГЕРБ в Кърджали. Благодаря на всички, с които сме заедно от години. Днес, когато БСП точи ножа и иска 2-ри Костинброд, ние не можем да бъдем безучастни. При политическия мач няма равен резултат. Той се води винаги до победа. Затова ви благодаря, че крачите с мен и осветявате пътя ми”, с тези думи навръх 49-ия си рожден ден Цвета Караянчева стартира предизборната кампания на ГЕРБ в област Кърджали.
Тя представи листата с кандидат-депутати с думите „това е отборът от войници и щурмоваци на ГЕРБ”.
Цвета Караянчева е водач на листата. На втора позиция е ортопедът с над 23-годишен стаж и зам.-председател на Съвета на директорите в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” в Кърджали д-р Спас Пасев. Трети бе представен магистърът по финанси Дамян Кьосев. Той е директор на дирекция в ОД „Зeмеделие” в Кърджали. Четвърта е икономистът Леман Али-началник на
Общинската служба „Земеделие” в Черноочене. Педагогът Венета Добрева е под №5. Общинската съветничка от Крумовград е работила като учител и директор на гимназия. Социалният работник от Джебел Васвие Хасан е шеста в листата. Седми е юристът със стаж като съдия в Районен и Окръжен съд в Кърджали Николай Маргаритов. Началникът на Общинската служба „Земеделие” в Момчилград Мехмед Хасан е осми в листата. Студентката по социология на правото Антония Костова е девета. „Благодарение на нея средната възраст в нашата листа е 45 години”, заяви Караянчева. Десети е д-р Адам Персенски.
След като кандидатите за народни представители бяха представени, всички те си направиха общо селфи с членове и симпатизанти, издигнали плакати на ГЕРБ.
Цвета Караянчева не пропусна след официалната част да почерпи за рождения си ден.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.