40-годишен мъж с неистови болки в десния крак почина в болницата в Кърджали, след като часове наред не му е било обърнато адекватно внимание, жалват се близките му.
В сряда сутринта строителният работник от Лясково Нури Байрамали се почувствал зле. Десният му крак бил подут и започнал да посинява. Бащата на мъжа го закарва в Спешна помощ в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски”. „От там ни пратиха в Неврологията на деветия етаж. Държаха ни в коридора и искаха пръстов отпечатък, документи, платена такса. Баща му се разкарва по етажите докато синът му буквално крещи от болки. Лекар го прегледа в коридора. Нямаше свободни легла, няма къде да легне”, разказаха за 24rodopi.com роднини на Нури. По думите им, младият мъж е нямал никакви оплаквания до този момент. Във вторник е бил на работа, а в сряда вече не е могъл да ходи от болки.
След 14 часа на 22 февруари мъжът е настанен в болнична стая в Неврологията. Не е минал нито рентген, нито скенер. Включили са му система, разказват близките. Болките обаче не спират. Нури дори не може да отиде до тоалетна. Към 20 часа на етажа се качва хирург, който след преглед веднага нарежда спешна операция. В 20,30 часа Нури умира на операционната маса. „Казаха ни, че е имал много кръвосъсирвания. Не са успели да се справят”, разказаха близките на 40-годишния мъж.
Те обвиняват лекарите в безотговорност. „Толкова часове той не бе прегледан адекватно. Никой не знаеше какво му е. Защо по-рано не дойде хирург? Ако не можеха да се справят, защо не ни насочиха към здравно заведение в Пловдив? Защо загубиха толкова време? Днес погребваме огромен и здрав мъж, който от 10 години не е спирал да работи”, споделиха роднините на мъжа от Лясково.
Нури има две деца. Погребението му ще бъде в петък. Роднини все още чакат резултатите от аутопсията, които да покажат причините за смъртта на младия мъж.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

76 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/17 18:07

    И да пишем, в тази държава никой не ни обръща внимание. Непременно трябва да си протеже на някоя влиятелна партия в региона в който живееш, трябва да си богат с възможности или да намериш някой познат от болничния персонал. В противен случай в тази нещастна държава може да си умреш в коридорите. Никой не ти обръща внимание братче. Като ти почнат едни пръстови отпечатъци, платени здравни осигуровки, съдържанието на джоба за рушвети, фиктивното оправдание дали има празни легла или няма. До като сестрите получат разрешение от лекаря, до като ти опишат данните от тескерето- кога, къде и защо си роден, до като им угодиш на кефа, спокойно можеш да отидеш при Маниту преди да си видял доктора. Такава анархия наречено здравеопазване вече няма и в Замбия!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/2/17 18:08

    unikalno nekompetentni lekarite v Kardjali kazvam go ot licen opit osobeno v barza pomost sa palna tragediq gospod da ni pazi ot tyah

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/2/17 18:17

    Преди време си имах работа с тези некадърници от 9 етаж.Това са жалки същества, за които човешкия живот е една игра. Отнасят се към хората като към животни.Незабавна проверка и да се намерят и накажат виновните за тази човешка трагедия. В болницата са малко кадърните лекари вече, които останаха. Всичко друго една лопата и няма да ти писне да ринеш боклуци... Поздрави

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/2/17 18:33

    Къде е прокуратурата?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/2/17 18:33

    Никаква отговорност нямат лекарите в тая болница.Преди няколко месеца и на мен ми се наложи да потърся лекарска помощ в кардиологията.Бях с силно сърцебиене,от спешна помощ ме изпратиха в отделението.Качиха ме горе но лекарят спеше и после почна да крещи на мед.сетра защото го беше събудил

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/2/17 18:44

    Не напразно се бият доктори значиии...някои наистина си заслужаваттт....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/2/17 18:50

    Ех тая асвалтовия партия откъде на къде пръстов отпечатък ще се иска от болните пациенти,това го няма никаде в ЕС и в страните от третия свят.......срамота е госпожи и господа от асфалтовата партия и вижте до къде докарахте народа

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/2/17 18:56

    Проблема преди всичко е в манталитета. Крайно време е някой да се заеме с манталитета на Ганьо. Не само да ми говорят, че образованието и приоритет, а още там да се заемат с това уродливо, крадливо, надменно, безразлично и безполезно чудовище наречено Ганоьвски манталитет. Някои му казват балкански синдром, но нашето е в свръх доза.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/2/17 19:07

    "Държаха ни в коридора и искаха пръстов отпечатък, документи, платена такса." Превърнаха болниците на търговски дружества.Лека му пръст на човека.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/2/17 19:21

    Да пази Господ от българската здравна система!
    Съболезнования на близките за загубата!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/2/17 19:37

    Има да чакат от омрял писмо

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/2/17 19:59

    Немога да разбера каква в тази здравна каса и тази здравна система кой е измисли трябва затвор ,в цяла западна Европа е безплатно всичко тука откъде го измислиха незнам, Франция, Англия, Испания, Дания, Холандия .....Никой не ти иска пари за нищо дори и да си безработен

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/2/17 20:00

    Едва ли забавянето с документи и бюрокращината,където я има във всяка институция е причина за трагичната смърт на когото и да било в нашата,иначе така голяма кърджалийска болница. По-скоро липсата на адекватна и навременна диагноза на иначе вирналите нос лекари водят и до фатален край....Едно безкрайно разтъкаване между точна диагноза и начин на лечение,докато не уморят човек! Ето това става в кърджалийската болница!И едно непонятно защо високомерно отношение към пациента!Пълен абсурд....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/2/17 20:09

    ХОРА СТИГА ВЕЧЕ ДА НЕ СЕДИМ КАТО РОБИ. ТАЯ БОЛНИЦА ИЛИ ДА ЗАКРИВАТ, ИЛИ ДА ИМА СТРОГ КОНТРОЛ!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/2/17 20:14

    Представям си как онова нещо наречено Началник на отделение и крещял по коридорите като овчар. То си му приляга де. За жалост ни се налага да ходим там. Гледат те надменно, като целта е усвояване на пътеката. На никого не му пука за пациент, пък така наречената Хипократова клетва е само един лозунг изпразнен от съдържание.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/2/17 20:22

    винаги това си мисля-прост народ -проста държава.всички реват-хора умират в болници, в тунели, навсякъде.виновни никога за нищо нямя и същите тези жора на следващите избори гласуват за герб или БСП.докато не поумнеете в тази държава ще е така.за жалост.Бог да го прости умрилия.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/2/17 20:26

    Лека му пръст на човека...Много тъжно ми стана като прочетох статията. Жалко, че няма да има наказани за тази безотговорност.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен24/2/17 20:33

    Eeiiii Kolko hora,kolko mladi hora shte umirat oshte po koridorite na bolnitsite
    zaradi bezotgovornite lekari (koito sa hvanali Gospot za pishkata..) zaradi nekadyrnata i bezmilostnata Zdravna sistema i Politika...
    Gospod znae utre koi ot nas e nared...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/2/17 20:43

    ако не сте дали ру'вет ще умре за съжаление

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/2/17 20:44

    Преди четири години, лекарите от спешна помощ, поради своята некомпетентност и немарливост погубиха баща ми.След прекаран инфаркт и посещение на спешна помощ го оставиха 7 часа за наблюдение без да го консултират със специалист, въпреки моите настоявания.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/2/17 20:49

    От doktoruna beraber gömün

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен24/2/17 21:08

    ZASHTO NE PISHITE IMETO NA TOZI D-DOR DA NE GEORGIEV!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен24/2/17 21:20

    20,49 ИСКА ДА КАЖЕ ПОГРЕБВАЙТЕ ГО С ДОКТОРА.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен24/2/17 21:24

    Големия проблем на кърджалийската болница е в ръководството което изгони всички кадърни лекари от болницата и сега там работят само чираци и подмазвачи. Прокуратурата ще намери бол бол неща ако се разрови в тази болница.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен24/2/17 21:47

    Хора ако имате по сериозен здравословен проблем посоката е Пловдив или София - не давайте да си правят експерименти с Вас.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен24/2/17 21:56

    24/2/17 18:50 Ей нещастник, не те знам от БСП или от ДПС си но все си от БКП. Престани да се правиш на интересен щото на теб ако не ти трябва асвалт до селото ти, то мен ми е кеф да ида до Бургас за 2:30ч. или максимум 3 ч. То ми е ясно че асвалта не се яде но да не ти казвам какво да ядеш, ОК? Ако имаше повече пипе в главата си, щеше по друг начин да гледаш на нещата освен за гърлото си да не пукнете от глад! Знам че няма да ми пуснат коментара, но все пак ще си кажа мнението !

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен24/2/17 22:24

    Прекаляват.не съм лекар,но знам че в тоя случай има тромб.какви са тия моралния,и мама и тати ли са платили дипломите на тия хора???

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен24/2/17 22:31

    Birza pomost niama lekari.i da ima nesili niakakiv paraliya znaci si mirtav

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен24/2/17 22:33

    измислена държава какво друго може да се очаква

    ОтговорИзтриване
  30. Всички коментиращи дотук,дори нямате идея защо е починал пациента!Не е от немърливост или некомпетентност,а от заболяване,което неможе да бъде овладяно по никакъв начин!Газ гангрена е причината за фаталния изход,а тази болест убива за часове след попадане на бактерия в организма!!!Интересувайте се а не пишете идиотщини!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен24/2/17 22:48

    Януари месец мой близък постъпи в неврологията и по същия начин чакахме до 15:30 часа и най-гадното бе, че докато най-чинно чакахме реда си пред кабинета,приемащата сестра няколко пъти ни навика, все едно вика на животно. Бях възмутена, но не и останах длъжна, за грозното отношение. В самото отделение лекари не минават да преглеждат, а само симулират, че работят. Достигам до извода, че в нашето здравеопазване важи принципа "който оцелее, оцелее, който не може - лека му пръст" Жестоко. Случаят наистина е за прокуратурата, трябва да се сложи ред в тази болница или по-точно, в това търговско дружество. Не бива повече да се мълчи. Нека близките на починалия да потърсят отговорност и това да не остане само като медийна новина, защото положението, особено в неврологията, е за разследване.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен24/2/17 23:07

    Болниците по закон са си търговски дружества! Никой не те е**ава за слива! Болниците си гледат търговския интерес, а повечето лекари /разбира се не всички/ разчитат на допълнителни приходи от ръцете на пациентите си, докато изпълняват служебни задължения за които и си получават заплата, т.е. правят го в държавно или общинско здравно заведение. Разбира се в частен кабинет могат и имат право да си искат заплащането за труда си, но нямат право да искат пари или да принуждават по някакъв начин пациента да им предлага заплащане. Подобно поведение е доста неморално, но за съжаление, то се върши от хора, които иначе се имат за високо морални и доста интелигентни, всъщност са си едни чакали и туй то!
    Що се отнася до пръстовия отпечатък, то той беше въведен за да се ограничат възможностите за източване на здравната каса, от страна на недобросъвестни лекари и доктори, т.е. касата в която постъпват нашите пари за здравни осигуровки. Принципа е следния: Събират се пари от всички, за да се лекуват болни пациенти. Всеки един от нас е потенциален пациент. Всеки може да се разболее /не дай Боже/ от какво ли не, и да не може да си заплати лечението. И точно тук идва на помощ здравната каса. Тя /здравната каса/ осигурява парите за лечението на пациента. Ако същия този пациент, за една година е внесъл в здравната каса, примерно 500 лева, то здравната каса не се интересува от това /стига той да е редовен платец/ и осигурява за лечението на пациента примерно 2000 лева. По този начин всички ние си помагаме един на друг.
    Ето това е принципът, но недобросъвестни лекари и доктори възползвайки се от този принцип започнаха да изпразват здравната каса и да си пълнят джобовете си, като `лекуваха пациенти` само на хартия, т.е. пишеха че са лекували филан кишията, а то такъв няма, но искаха и взимаха пари от здравната каса за неговото лечение. И какво се получава тогава? Тогава става така, че когато човек наистина има нужда от лечение, то здравната каса неможе да осигури пари за това лечение, просто защото вече е празна, понеже е платила за лечението на пациенти фантоми, или пък някой е лекуван за нещо дребно, но към това лечение се преписват още други несъществуващи у пациента болести. И всичко това го правят недобросъвестни лекари и доктори, наречени от мен - ЧАКАЛИ! Сега, целта на чакалите е да покажат, че въвеждането на идентифицирането на пациентите чрез пръстовия отпечатък е неефективно и по този начин да си върнат пак старото положение, така, че да могат пак да източват здравната каса и да си пълнят гушките. Ето защо, чакалите, кажи речи саботират дейностите, които биха довели до успешни резултати от въвеждането на пръстовия отпечатък. Готови са да те оставят да пукнеш! Неморално е, но си е доказан на практика факт. За съжаление!
    Ще бъда много доволен, ако съм ви отворил малко очите и съм ви дал това познание!

    Съболезнования на близките, на починалия от саботаж човечец!

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен24/2/17 23:17

    Нещата и истината се казват кратко и с прости думи - Кърджали няма лекари,а само некадърници !

    ОтговорИзтриване
  34. Кирила24/2/17 23:40

    Нормално за кърджалийската болница.... Сина ми със сътресение получи само система и чак на следващия ден му беше направен рентген (за скенер не може и да се мечтае). Да не си разваляме съня посред нощ пък сутринта вече трябва да оправдаем парите. А пък като беше бебе в спешна помощ троснато,подвиквайки от съседната стая ни казаха,че ще чакаме за "едни пъпки",които всъщност бяха тежка алергична реакция с подути глезени и китки. А преди единадесет години две седмици размотаваха баба ми с дупка в стомаха и два литра гной в корема,която в крайна сметка умря в мъки.... Пак казвам - боя им е малко!!!!

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен25/2/17 00:30

    Бърза помощ има една пълничка с къса коса !! Мързелана! Това не са лекари това са некадърници,които за нищо не стават а ядът държавни пари и си играят с живота и съдбите на хората!
    Коментара не ми го търкайте ,вие сте журналисти част от над хората!!!

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен25/2/17 01:51

    Лека му пръст на човека!

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен25/2/17 08:40

    Доктор Крачунов,ние постъпихме в нервно отделение в 15:00ч до 20:00ч не ни беше обърнато внимание от страна на докторите.Дори и да е ставало въпрос за гангрена , състоянието му можеше да бъде овладяно,ако имахме поне малко отношение от страна на докторите на отделението.

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен25/2/17 09:04

    Некадърни лекари нямат вина толкова знаят Възпитанието им е под всякаква критика Да не говорим и за некадърниците в гинекологията

    ОтговорИзтриване
  39. До Иван КРАЧУНОВ.поради факта, че брат ти също е бил доктор в тази болница е нормално да ги защитаваш.Ако обаче спреш да четеш между редовете ще забележиш,че пациента е бил Изоставен на произвола на здравната система и Не подложен на изследвания, които вероятно биха спомогнали да се потърсят специалисти от други градове,но да не забравяме, че това са допълнителни разходи излизащи от джоба на Караиванов.Моля,те не ми се прави на защитник, защото тези там на 9етаж са извърши.П.П не ти пожелавам никога да не го разбираш на живо. За починалия жалко много жалко за един млад човек

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен25/2/17 09:21


    Газова или друг вид гангрена- какво прави пациента в Неврологията?
    Не му ли е мястото в Съдова хирургия, и то СПЕШНО!!!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен25/2/17 09:52

    Крайно време е министър Семерджиев да се намеси. Господин министър пациентите от областта не са банкомати,не дай се да се разболееш без да плащаш и да умреш не ти обръщат внимание цари тотална корупция и анархия и то в почти всички отделения знам го като пациент който е "ЛЕКУВАН" а до близките на покойния моите искрени съболезнования и пуснете една жалба до министъра на здравеопазването. Башънъз са Олсун ве Алах сабър версин

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен25/2/17 09:53

    Крайно време е министър Семерджиев да се намеси. Господин министър пациентите от областта не са банкомати,не дай се да се разболееш без да плащаш и да умреш не ти обръщат внимание цари тотална корупция и анархия и то в почти всички отделения знам го като пациент който е "ЛЕКУВАН" а до близките на покойния моите искрени съболезнования и пуснете една жалба до министъра на здравеопазването. Башънъз са Олсун ве Алах сабър версин

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен25/2/17 09:53

    Крайно време е министър Семерджиев да се намеси. Господин министър пациентите от областта не са банкомати,не дай се да се разболееш без да плащаш и да умреш не ти обръщат внимание цари тотална корупция и анархия и то в почти всички отделения знам го като пациент който е "ЛЕКУВАН" а до близките на покойния моите искрени съболезнования и пуснете една жалба до министъра на здравеопазването. Башънъз са Олсун ве Алах сабър версин

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен25/2/17 09:53

    Тези дни се наложи за първи път да се сблъскам с тази бюрокрация хаос рушвети и т.н. за болницата в кърджали.на 9 етаж са отвратителни мръсници още от санитарката една пълна и брутална жена.приемат само ако им дадеш пари никакво лечение и здравеопазване. сега разбирам като ги бият тези псевдолекари но трябва да ги ритат до посиняване.всяко отделение е оотделно феодалство приемат само от които имаат парична полза или голям човек ако се обади.докога ще ги тъърпим аа не ги иизритаме.иначее приказки и хвалби он черкезов той е един мазник

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен25/2/17 10:20

    kracunov ne e nujno da pravite cetki

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен25/2/17 10:58

    Това се случва във времената на подлото ,безотговорно ,пладнешко източване на парите на добросъвестни здравно осигурени граждани на многострадалната ни Родина от тъй наречените чакали.Те нямат добродетели с възвишени идеали,не са откърмени с тях,някои от тях мразят страната си и са готови дори да я продадат за жълти стотинки.Те подобно на своите събратя имат желязна захапка,способна да откъсне кости и сухожилия.Етиката и морала са заличени като категории от чакалите.Гледащи на пациентите като движещи се банкноти ,а не като разумни същества. Символ верую представляват последните модели автомобили и дестинациите по скъпите курорти по широкия свят ,до които чакалите да се придвижват .По нови пътища ,построени от асфалтовата партия ,с луксозните си лимузини .Боже, пази България не и давай в повече от колкото би понесла...

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен25/2/17 11:31

    До доктор Крачунов ти и от неврологични заболявания си разбирал . Защо не си гледаш херниите които постоянно рецидират бе човек а защитаваш параиванов защото е кадъ и съпартиец като теб на ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен25/2/17 11:31

    До доктор Крачунов ти и от неврологични заболявания си разбирал . Защо не си гледаш херниите които постоянно рецидират бе човек а защитаваш параиванов защото е кадъ и съпартиец като теб на ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  49. Здр и аз подкрепям коментарите по горе наистина всички лекари в Кърджали са некомпетентни,рушветчии и нямат никакво държание жалко за човека. Виновните да се накажат незабавно

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен25/2/17 12:15

    Да си ходят управниците на болницата, време им е .Тия в министерството нищо не правят щото нашите дават рушвети и подкупи, само крадене и купони в златоград на администрацията и плащат с парите на болницата години наред - преставителни разходи. Тоя плужек директора да си ходи - гаден долен мръсник.

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен25/2/17 12:29

    Оше при вида на посинелия крак , веднага се вика хирург, и без медицинско образование се знае , а от Спешна го пращат в неврологията,там естествено го приемат,нямало легло /още едина причина да го пратят в хирургия/, намират му легло към 14 ч.и какво направили-включили му система т.е.включен е в ПЪТЕКАТА.Чак когато човекът се запревивал от болка се СЕТИЛИ да викнат хирург към 20.00ч.А дали са можели хирурзите да го спасят ,това може да каже ОБЕКТИВНА мед. комисия.

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен25/2/17 12:34

    Forumni experti boll burda - pishete si imenata, telefonite i adresite pone, da idvat horata pri vas, stom ste takiva veliki kompetentni profesionalisti po zdraveto, jivota i umiraneto.

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен25/2/17 13:10

    Тук има само разбирачи.Ганьо скрит зад компютъра е много силен в оценките.Всички са маскари, а той винаги е перфектен.Компетентен по всички въпроси и винаги има решение за всичко.Дано малко си давате сметка, че говорите по теми, от които нямате представа.Съдите, без дори да сте запознати.Лепите етикети, само защото смятате, че всичко, което сте прочели е истина.Не забравяйте, че като си купита шоколад"Милка", отвътре не излиза Крава

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен25/2/17 13:24

    Ами до там я докарахте , НА СМЕ ОВЦЕ -ЧЕТЕМ ,ИНТЕРЕСУВАМЕ СЕ ЗА БОЛЕСТИТЕ СИ,ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ ОТ ВАС С РУТИННИТЕ СИ ЗНАНИЯ .Ако бяхте истински хуманни лекари ,назависимо системата,с която се оправдавате, можеше да бъдете поне ХУМАННИ .

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен25/2/17 13:28

    Ръководството е виновно, каквито ръководителите, такива и работниците. Че тя една санитарка има страничен доход от гледане на болни в отделението за което и плащат като банков служител. Така прави Черкезов така и те.

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен25/2/17 13:44

    Към 20.00 ч . са викнали хирург, защото да си осребрят пътеката от Нервното-това е по-важно за дребните дущици от живота на пациента.

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен25/2/17 13:50

    Призовавате другите да си пишат имената, а и Вие сте анонимен/анонимна.А що се отнася до здравните услуги, те трябва да са еднакви за всички,независимо дали човек е млад, стар,беден,богат,партиец, безпартиен и т.н.

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен25/2/17 13:51

    До Доктор Крачунов
    Аз знам защо тази тема ви засегна толкова може би се сетихте за младото 30 годишно момче от село Соколяне което го убихте заедно с д-р. Янчев което се оперире при вас от киста и оставихте сираче момченцето му на една годинка. Много добре как ревахте след оутопсията му пред моргата. За жалост няма кой да ви накаже и да спрат да умират млади хора заради некомпетентни лекари като вас. Но да знаете рано или късно ще си намерите и вие заслуженото.
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun!!!!

    ОтговорИзтриване
  59. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен25/2/17 15:27

    До 12:34: Ти да не си адвоката на болницата или част от тези вампири и некадърници ? Истината бие в лицето и очите. Човека до следобеда е разкарван напред назад, в моменти в които можело да му се спаси живота, моменти ценни да се направи и намери правилния път за лечение и диагноза, да се помогне или да се насочи към по-голям град.Цял ден е това хора, цял ден.Нямате ли грам съвест, грам морал, грам човещина.НАБИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ-ТАМ СТЕ ДА ЛЕКУВАТЕ И ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА, а не да ги гледате като банкомати и животни. Този човек може би имаше шанс, ако беше реагирано рано.Търсете си правата хора, съдете ги, не ги оставяйте на мира, защото ще се повтаря и повтаря ако ги оставите така. Боя им е малко в такива случаи, жалко за отишлия си живот. Цял ден да караш тежко болен да чака, когато и минутата е ценна за живота.... Жалко, наистина жалко.

    ОтговорИзтриване
  61. ToZI TRIBAGRENIK NA BOLNICATA E SLOJEN TAM SAMO ZA KRAJBA NA DARJANI PARI!

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен25/2/17 18:13

    ДОКТОРИТЕ ОТ НЕВРОЛОГИЯТА ПЛАЧАТ ЗА СЪД...ДОКТОРИКА ЕДНА ТАМ ПОДМЕНЯ И ЗАБОЛЯВАНЕТО ОТ НАПРАВЛЕНИЕТО ЗА БОЛНИЦА, ПУСКА ТАКАВА КЛИНИЧНА ПЪТЕКА, КОЯТО ЩЕ ИМ ДОНЕСЕ НАЙ-ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА, ДОРИ И БЕЗ БОЛНИЯТ ДА Е БОЛЕН ОТ ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ...МОСКОВ ТРЯБВАШЕ ОЩЕ ДА ПОСТОИ МИНИСТЪР, ТА ДА ИЗМЕТЕ БОКЛУКА И ОТ НАШАТА БОЛНИЦА

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен25/2/17 18:36

    Защо никой не плюе по главния виновник за състоянието на болниците в България -Петър Москов!

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен25/2/17 18:38

    С по 20-30 лв. здравни осигуровки, не знам какво очаквате.Колкото плащаме- толкова и получаваме

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен25/2/17 19:42

    До 23:17 АБСОЛЮТНО ВЯРНО-АЛЧНИ ТЪРГАШИ!

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен25/2/17 19:48

    До 25/2/17 18:38 Идиот! Пожелавам ти да ти се случи същото! Та да видим тогава как ще коментираш и кого ще защитиш!?

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен25/2/17 20:41

    Хора, не разбрахте ли защо Москов въведе пръстовия отпечатък ?По-горе добре бе обяснено.А пътеките ги въведе Семерджиев в Костовото правителство, както и търговския принцип в болниците.Много ясно,че определени лекари ще са против тези мерки .

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен25/2/17 21:14

    19.48 Внимавай какво си пожелаваш, селски!

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен25/2/17 21:18

    Злобата обикновено се връща обратно, но си толкова прост, че имаш мозък, колкото да пазиш равновесие и няма как да осъзнаеш,че не азсъм ти проблема, самия ти си проблем!

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен25/2/17 21:42

    Пръстовите отпечатъци не са виновни. Те са въведени, за да спрат докторите да крадат. Не съдя никого, защото не знам каква точно е истината, но ако толкова дълго пациентът е чакал, без да получи адекватни грижи, не търсете вина в отпечатъците, те траят секунди, търсете вината в тези, които е трябвало да реагират своевременно.

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен26/2/17 10:29

    Aide dobre doshli sichki komentatori na molitvite v molitvenite mesta i dobrovolnite samopojertvovania i darenia s pari v kutii i bankovi smetki na molitvenite domove.

    ОтговорИзтриване
  72. Анонимен26/2/17 12:27

    Хора, голям риск е да постъпите в Кърджалийската болница. Моята свекърва, която беше приета на 8 етаж в кардиологично отделение, получи оплаквания, които подсказваха за инсулт. 2 дни никой не слезе от 9 етаж да я консултира, че били много заети и тя получи тежък инсулт с големи усложнения- не можеше да се движи, да говори, така си и почина. Бягайте от тук, щом не можем да ги заставим да бъдат лекари на място!

    ОтговорИзтриване
  73. Анонимен26/2/17 16:59

    E, kolko pari taksito do edirne bolnicata djanim?!

    ОтговорИзтриване
  74. Анонимен26/2/17 17:33

    А КАК ОБИЧАТ ЛЕКАРИТЕ ТЕЗИ С ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО , ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО.А СЪЩО ТЕЛКАДЖИИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  75. Анонимен26/2/17 18:26

    До 18.38 дa не би дa получaвaме 2000 лв зaплaтa нa месец тa дa плaщaме високи здрaвни осигуровки.според зaплaтите сa изчислени и осигуровките.не всичко поемa кaсaтa.хорaтa доплaщaт скъпите консумaтиви,a зa дaдени пaри под мaсaтa дa не говорим.никой не е умрял дa им дaвa рушвети,но който имa им дaвa

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/6/19 06:02

      не давайте.. кой ги свиква

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.