Не сте прави! В листата на ДПС ще има голяма изненада, бомба!
Това ни казват по повод публикацията „Кандидат-депутатската листа на ДПС е готова, ще я обявят в последния час“ приятели, които повече от 8 часа на ден разбират от политика по кафенетата. И добавят, че изненадата се казвала „Альоша Синабов на 5-о или 6-о място“.
Приемаме всякакви забележки, но за „бомбата“ не са прави. Дали ще е Альоша Синабов или някой друг, но от Групата му ще има човек в кандидат-депутатската листа. Така както получи зам.-кметско място в Кърджали преди месец и половина, така Групата ще има и „бомба“ в листата.
Групата е нещо като посредник между партията и хората, които едни наричат помаците, други – българомохамеданите, трети - жителите от периферията, четвърти – новите кърджалийци и т н.
Защо Групата е наричана „облагодетелстваните консуматори“, това вече е друга тема.

*
Достове от ДОСТ пък ни обясняват, че Шабанали Ахмед – бивш депутат, бивш районен мюфтия, в никакъв случай няма да бъде втори в кандидат-депутатската листа на партията на Лютви Местан. Защото бил едва на пето място по брой на номинации в 7-те кърджалийски общини.
По принцип са прави. Между партиите на Местан и на Касим Дал има договорка - да подреждат по братски листите в цялата страна, 50:50, едно на теб - едно на мен. В 9-ти Кърджалийски многомандатен район подредбата следва да е „1. Местан; 2. Човек от НПСД; 3. Вторият с номинациите от ДОСТ; 4. НПСД и т.н.“. Сиреч, петият по номинации в ДОСТ следва да бъде под номер 10 в листата.
Да, ама няма да е така! Местан може да е председателят на партията, но Шабанали Ахмед е най-важният човек по оста ДОСТ-Кърджали-Турция. А без изселниците, без подкрепата от юг, без безплатните концерти на турски поп звезди,... ДОСТ ще си остане някъде между 0,8 и 1,3 процента.
Изборната математика дава бонуса на Шабанали Ахмед.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

40 comments so far,Add yours

  1. zaferiyus21/2/17 07:52

    Ще си скъсате гъза от злорадство към ДОСТ и лизачество към дпс еоод.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/2/17 07:56

    В ДОСТ наистина са имали хора които мислят за младите кадри и това е човек който мисли с години напред и се казва " МЕХМЕД ХОДЖА " както разбрахме се е отказал да е в листата за да влезнат млади и кадърни лица
    Той е казал ,че мечтата му се сбъдва той е видялоще през далечната 1993г какво представлява ДПС и затова още тогава е казал истината и е напуснал тогава ДПС
    Сега виждал в редиците на ДОСТ ,че тези млади кадри ще последват това което той е започнал през далечната 1993г
    Поклон пред такъв мъж като МЕХМЕД ХОДЖА заради това неговите виждания с години напред и заради мъжката му постъпка EVALA MEHMED BEY

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/2/17 08:02

    bez turskite glasove 1 procen s tyah nat 4 procenta na dost takali e matematikata vi rodopi slab 2 vi pisa

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/2/17 08:25

    Тази вечер гледам по новините номинациите на ГЕРБ. В един от софийските избирателни райони на избираемо второ място е сложена Ангелкова. Същата тази Ангелкова, която като номад обиколи почти всички партии. Гравитираше около ДПС първо като секретарка на феномена Р.Осман, купи си диплома от разстояние, беше в състава на тройната коалиция, мина в ГЕРБ, където съсипа туризма, гафовете й нямаха граници. Българин съм и досега откакто ГЕРБ съществува винаги съм гласувал за тях. Но дотук! На този етап ми се вижда, че най-правдива е политиката на ДОСТ. Фактът, че един много достоен Човек в лицето на Мехмед Ходжа е там, ми промени политическата позиция! Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. eto i zalozite za maca Dps Dost za 1-1,25 za 2-9,50

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/2/17 08:41

    Кога ще има мандатност в ДПС то?Защо ще гледаме едни и същи лъзци?няма да гласувам за ООд то стига с лъжите и обещанията

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/2/17 08:52

    Кога ще ви стане ясно че всичко в България се купува.Купуват се избираемите депутатски места,ръководни доходоносни кресла в общини и министерства.А колко е сивото вещество на назначения не е важно.Важното е да слуша и изпълнява.В това число са и медиите.БГ ДЕМОКРАЦИЯ=КОКАЛАЦИЯ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/2/17 09:01

    Да не е този Мехмет Ходжа дето обикаляше с Д П С и обесняваше,колко лоши и работи е правил за електората на Д П С.И ни се молеше никога да не хванем по неговия път и че истината е в Д П С,а сега пак си хвана по крадливия път..Предател ще си остане за винаги!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/2/17 09:45

    07:56 Апап, тебе пак са те излъгали ,а още не сте почнали кампанията.Първо - през далечната 1992 година твоят Мехмед Ходжа пееше друга песен за ДПС / колко е велика тази партия и т.н./. След като през 1993 година се опита да седне на стола на Доган / а Доган не беше станал от стола/ и стана белята, твоят Мехмед Ходжа почна да пее друга песен.Второ - сега твоят Мехмед Ходжа нямаше намерение да отстъпва стола си, ама закона не дава той да е в листата бая. Затова казва, че дава път на младите.Ще видиш твоя Мехмед ходжа на местните избори как се бута за челните редици в листата на ДОСТ, тогава ще разбереш твоят Мехмед Ходжа на колко млади и можещи ще даде път.Надявам се коментарът ми да бъде публикуван.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/2/17 09:51

    До 21/2/17 08:25
    На някой друг разправяй, че си българин. Един и същ пише хвалебствени слова за Мехмед Ходжа и това си ти. Не казвам, че е лош човек, но е банално един и същ човек да пише 50 коментара и да хвали един човек. Това говори за комлексарство за малоценност. В началото бях оптимист за ДОСТ, но впоследствие, като видях какви хора се намърдаха в редиците на партията, не виждам нищо различно от ДПС. Все пак да не забравяме, че са се учили и яли 27 години от яслата на ДПС. Моля редакцията да не филтрира коментара ми.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/2/17 09:59

    Аз пък винаги гласувах за ДПС, докато Местан го наместиха за председател на ДПС.Сега вече ,като го няма пак ще гласувам за ДПС.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/2/17 10:09

    Групата се състои от 2 човека и това го знаят всички управници

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/2/17 10:17

    Шабанали Ахмед заслужава да е на второ място в листата на ДОСТ Кърджали. Първо : - не пие алкохол и не е зависим от алкохола / пример в парламента беше Камен Влахов/. Това трябва да е критерий № 1 в ДОСТ. Второ : - През годините той се доказа като знаещ и можещ. Човек на който може да се разчита винаги.Един от здравите стълбове в ДОСТ. Трето : - Шабанали Ахмед е човекът, който ще привлече инвестициите в България. Нека да не се заблуждаваме в това отношение.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/2/17 10:22

    Модераторе ,колко ви плащат ясладжиите на ДПС за да не одобрите коментарите ,които казват истината за тези дерибеи и измамници и бандити .Вие и без да одобрите коментарите ,суверена си знае истината за тях.и ще ги изчъгърка както казваше един виден политик и лидер

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/2/17 10:34

    ДО ahmadi ФЕТОджиите в САЩ ги чакат в ...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/2/17 11:06

    Do 10:34 ya dami pokajes Tova koeto si pisal dali znaes samiyat ti kakvo ozna4ava be prostakooo.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/2/17 11:09

    До 09.51: Приятелю, това, че и двамата от 07.56 и 08.23 сме анонимни не ни прави един и същи човек! А за съмнението ти дали съм българин, няма как да ти изпратя снимково доказателство! Няма какво да се делим на едни и други. За да проумеят някои невменяеми, че сме орисани да живеем заедно в разбирателство, аз като българин ще гласувам открито за ДОСТ!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/2/17 11:17

    Давайте аркадаши на 26 март 2017 юрюш на маслинките.... 27 години не ти писнаха... Още 27 години до дупка ще те яхат "ДПС" ЕООД, "НПСД" ЕООД и "ДОСТ" ЕООД

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/2/17 11:39

    CEVCET YANDIN.SENI GIDI FETOCU SENI.....

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/2/17 11:59

    Заради кокала стават предатели в началото СДС ДПС ДОСТ и т.н.т....

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/2/17 12:01

    CEVCET. TASIM CAHILINA STE BADE PRI JENATI TI STOY V AMERIKA.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен21/2/17 12:16

    що пък да не съм българин. българите какво хубаво видяха по времето на соца и по времето на демокрацията от българските депутати. това мнение на българите е всеобщо. или няма да отидат до урните, или ще гласуват за Ахмед Доган или за Мариана Георгиева от ДОСТ, за ДОСТ вече са се записали българи.... Всеки има право на мнение, различно от другите. Демокрацията е възможност да се чуе и друго мнение, различно от официалното. Нито жилото нито меда на българска партия. Лично мое виждане. Турчинът може да не ти помогне, но и зло няма да ти стори. Вижте кой преди векове е предател. Българин предава българин, в краен случай и бойкот ще има на изборите. Хората се измориха вече от лъжи. Едни и същи хора на софрата за крадене. 11 милиарда пара има, пара от втора пенсия влагана от вас български граждани ЗА ВТОРА ПЕНСИЯ. Със здраве и ХУБАВ ДЕН на всички ви, от група булгари и ... и поздрав песен от нас
    ПЪТНИКО СВИДЕН ПЪТНИКО МЛАД ТРЪГНАЛ ...

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен21/2/17 13:17

    Всичко е игри и далавери, каква е тази Група,как е решено кой ще ги представлява- не изненада,а шок

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/2/17 13:21

    Еееее не се на ядоха Овчаров и сие.....колко още беее

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен21/2/17 13:39

    Това което ДПС не успя да постигне като политическа заявка за 25 години. Следим внимателно изявленията направени през последните дни от представители на Движението за права и свободи (ДПС). Струва ми се, че стават все по – дръзки… Всъщност ДОСТ се появи и всички се окуражиха, намират повече смелост в себе си.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен21/2/17 13:48

    Много неща си идват на мястото! АТАКА мобилизираше електората на ДПС. ДПС мобилизираше електората на националистите. А то се оказва, че са били едно цяло. Работили са заедно за интересите си. СЛАВИ БИНЕВ в листите на ДПС. Бившият депутат на Волен Сидеров - Камен Петков, е кандидат-депутат на второ място в 25 МИР. Божее, Божееееее ....

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен21/2/17 14:05

    ДОСТ бие ДПС на кметски избор.20 фев 2017
    Мустафа Яхя от ДОСТ и Адем Хаджимемишев от ДПС отиват на балотаж за кметския пост в село Глоджево, община Ветово. Това съобщиха от ОИК Ветово. Избирателна активност в селото бе 56.75 %. Броят на гласувалите в селото бе 1710 души от общо 3013 с право на глас. На изборите в неделя Яхя е получил 784 гласа, а Хаджимемишев - 581.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен21/2/17 14:34

    Двама националисти влязоха в листите на ДПС. Слави Бинев е водач, Камен Петков – втори
    Бившият евродепутат от "Атака" и народен представител от Патриотичния фронт Слави Бинев е първи в 23-ти столичен избирателен район.
    Другата изненада е Камен Петков - също бивш депутат от "Атака" в 41-ото Народно събрание. Тогава той първи напусна групата на Волен Сидеров.
    Петков ще бъде втори в 25-и софийски МИР.
    Водач в 24-и МИР отново ще бъде ген. Симеон Симеонов - бивш шеф на отбраната.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен21/2/17 14:39

    Синабов и Овчаров представляват само себе си . Само лъжат, че те представляват някого. Глупаци.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен21/2/17 15:34

    Hepimiz Aamedin askerleriyiz-Mestan bile 😆

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен21/2/17 15:54

    Овчаров да върне парите на братята Чивилиеви.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен21/2/17 16:00

    Наричат ги още закъснели българи.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен21/2/17 16:13

    в Кърджали!
    1 герб 1 бсп 2 дпс 1 дост или 1 дпс 2 дост
    същата картинка, едни и същи
    промяна, къде виждате промяната
    дайте някой циганин, а знае ли се може и да се оправят нещата
    не игнорирай, а се замислете, не всички роми са неграмотни, неуки, няма значение важното е да мисли за народа, а не да си назначава техни хора, близки, роднини, навсякъде , това ли ви е хубавото. знаем ги. с имена и затова по-добре турчин, отколкото някой друг. познаваме ги. хората говорят кой, кой е в играта. българинът е злобен човек, рушветчия, не се ли наситихте, или така ви е добре навързани като свински черва-турчин-българин-българомохамеданин, заедно цапцарап правите. виждаме. имаме очи и уши, виждаме а и градът е малък, всичко се знае, говорят мюсюлманите и до там, страх ги е .. върнете или то си е не забравена диктатурата, нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. де що предприятия има всичко унищожихте и пак да сте на лапачка, а народа в мизерия, или си забравиха трактора гладните години, като се оплакваха из квартала, на улицата колко бедни са, а сега само богаташи назначи, е всяко нещо има край. на поправителен изпит. турчинът няма да ти направи зло, на 100% истина, който не е живял между тях да заповяда, ще се увери, че аз не лъжа, а най-вече тези от последната партия. писна ни. знаем децата им. заедно ходиха на училище. и още иска да краде за внучето внуците. Ходи и гледай. Баба си. Има хора без пари ........ много са нещата, които сътвори. Давай песента на бизнесмена, слушай си музиката и след това не вини, не бъди националистка, защото именно от тях искаш вече глас, от малцинствата и от твоите назначени на работа по места. Знаем ти кирливите ризи. Бедна влезе, а сега ???

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен21/2/17 16:35

    Синабов, пеевски, данчо ментата, слави бинев, доган,бат сали ....
    това е ДПС, ДПС,ДПС, ДПС,ДПС, ДПС,ДПС, ДПС,ДПС, ДПС,ДПС, ДПС.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен21/2/17 20:08

    12.16 Българин си!И Слави Бинев е такъв/поне за такъв се определя/.И поп Кръстю е бил такъв /поне за такъв се е смятал/Тоя,последния ,знаеш ли го кой е?И ти си такъв българин!........ама ти какъв се смяташ и какъв те смятат са две много различни неща!Всякакви ги има.......и такива като тебе "българи"-пълно.Тъй че спи спокойно,гласувай си както "българската " ти съвест те кара.На нас нищо не трябва да доказваш,какъв си ,що си-сами ще си правим изводите.Няма нужда от снимков материал.
    16.00
    Те си се наричат помаци.Що не си използвате думата както си е?Нито българи,нито турци.Когато са между българи,плюят турците.Когато са между турци,се правят на по-големи турци от турците и плюят българите.Когато са сами-плюят всички.Доказателство-разходете се по селата В Кирковска община.Ама всички го знаете.Може да са нещо закъснели,ама нито закъснели българи са,нито нещо подобно.Помаци са си!И не ги отделят другите,сами си се делят от другите-от всички,и от българи и от турци.Така че оставете ги на мира.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен21/2/17 23:19

    Ахмед Доган не вярва вече на турците в Кърджали и е прав щом алтернатива има вече ДОСТ, защо да гласуваме за него без това не отива в парламента.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен22/2/17 09:30

    нека справедливостта да възтържествува.

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен22/2/17 20:20

    Не бъркайте Синабов с Овчаров..Овчаров мисли само за себе си.

    ОтговорИзтриване
  39. Какви са тези ибрици?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.